Атракционни пътувания между София и Банкя с парен локомотив са

...
Атракционни пътувания между София и Банкя с парен локомотив са
Коментари Харесай

Атракционен парен локомотив пътува между София и Банкя

Атракционни пътувания сред София и Банкя с парен локомотив са проведени от " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД. Ретро преносимия състав ще премине маршрута на 2 юни 2018 година

Възстановеният още веднъж за придвижване парен локомотив ще направи два курса сред София и Банкя с пътническа комбинация, за която всеки фен ще има опция да си закупи билет . Инициативата е проведена за да се разпространява историческото завещание на националния железопътен транспортьор.

Първият трен от София до Банкя ще тръгне от Централна гара София в 09:50 часа. В противоположното направление композицията с ретро локомотива ще потегли от гара Банкя в 13:10 часа . Вторият трен от София до Банкя ще замине от София в 14:30 часа . В противоположната посока влакът ще тръгне от гара Банкя в 17:30 часа.

Влаковете ще се движат в състав от пет вагона. Продажбата на билети е предварителна и те ще бъдат със наложителна резервация на седящи места.

Цената им е 18 лева за в двете посоки пътешестване. Децата до 7-годишна възраст ще пътуват гратис без да употребяват настрана седящо място. Възрастта на децата ще се удостоверява с акт за раждане или копие от него при закупуване на билети.

Продажбата на билети и резервацията на непокътнати места за пътешестване с атракционните влакове ще се прави авансово, като ще стартира от понеделник 21 май. Билети могат да бъдат открити на билетните каси за предварителна продажба на Централна гара София, гара Банкя, както и от железопътните бюра в София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР