Атрактивният франчайз предлага на клиентите услуги за домакинството, които улесняват

...
Атрактивният франчайз предлага на клиентите услуги за домакинството, които улесняват
Коментари Харесай

Jeff – един от най-лесните за менажиране бизнес модели навлиза и на българския пазар

Атрактивният франчайз предлага на клиентите услуги за семейството, които улесняват всекидневието и се радват на огромен брой консуматори по целия свят, което подсигурява доста бързо възвръщане на инвестицията

Испанският стартъп Jeff разгласи, че е подготвен да даде на българския пазар сполучлив бизнес модел за комфортно и висококачествено професионално пране и химическо почистване от и до дома. Революционната услуга дава опция на българските бизнесмени да започват нов дребен или междинен бизнес с ниска първична инвестиция и бърза възвръщаемост.

Компанията започва във Валенсия през 2015 година и все още, единствено за 4 години, към този момент оперира допълнително от 32 страни в Азия, Африка, Латинска Америка и Европа, с над 1 780 франчайза и над 1 млн. консуматори на приложението, посредством което действа. България е най-новата точка на международната карта, в която следва одобряването на франчайз модела на испанския стартъп.

Франчайзинг - сполучливият бизнес модел на модерния свят
„ Услугата предлага неповторима опция за българските бизнесмени, които търсят опция за бизнес с бърза възвръщаемост на инвестицията (ROI) ", разяснява изпълнителният шеф и съосновател на компанията Елой Гомез. „ Нашите изследвания демонстрират, че 78% от хората считат, прането за най-досадната домакинска работа. Ние безусловно преобразяваме лицето на домакинските отговорности с новаторски метод и месечни абонаментни проекти, които предлагаме на крайните клиенти и всичко това може да се случва от телефона или компютъра им! ", добави още той.
Размерът на първичната инвестиция е 50 хиляди лв., като в множеството страни наклонността е тя да се възвърне в границите на 20 месеца, поради практичността и огромното ползване на услугата. Jeff напълно поддържа започващите български бизнесмени за интервал от 1 година, като ги освобождава от месечна такса и маркетингови разноски. В допълнение, екип от експерти е разполагаем да дава насоки и препоръки преди, по време на и след отварянето на помещението за перални услуги, изцяло образование на чиновниците, планиране на дизайна на помещението съгласно стандартите на компанията, както и обезпечаване на компютърни стратегии за ръководство на бизнеса.
За бизнесмени, които се интересуват от отварянето на перилно помещение на Jeff в България, компанията дава повече информация на своята начална страница (https://franchise.wearejeff.com/), както и по е-поща ([email protected]).

Как работи услугата?
Услугата може да се употребява като месечен абонамент или при единична поръчка и е особено създадена за дейния градски консуматор, който търси бързи решения, употребява онлайн услуги с положително качество и търси здравословния баланс сред кариерата, персоналния и обществения живот. 60% от клиентите на компанията в никакъв случай до момента не са употребявали други услуги за пране, което е измежду аргументите за разрастването на бизнес модела на Jeff в целия свят.
Чрез приложението (съвместимо с Android и iOS устройства) или посредством уеб страницата потребителите могат да заявят непосредствено взимане на пране от входната врата на дома им, по заложен ден, час и място. Мръсните облекла би трябвало да бъдат поставени в особено предопределена за това торба, донесена от доставчика. Те се доставят назад чисти и изгладени в границите на 48 часа в комфортен час, което дава на клиентите свободно време и икономисва напъните от прането и гладенето у дома. Цените, които компанията ще предлага в България, са според от проекта, който потребителят избере. На месечна база ще бъде допустимо да се избере сред XS и S торба, с включени 4 пранета, надлежно за 56 и 72 лева



История
Историята на Jeff стартира преди четири години, когато трима млади бизнесмени от Валенсия реализират концепцията си за новаторска и софтуерна услуга за професионално пране и химическо почистване, благодарение на програмата Bbooster (първият акселератор в Испания, който подтиква бизнес планове, основани на онлайн приложения за смарт телефони и сайтове). През същата година е направена и първата поръчка за изпиране и доставка на облекла, а година по-късно се афишират публично и абонаментните проекти, от които клиентите могат да се възползват и до през днешния ден. Своят пик компанията регистрира през 2017 година, когато утвърждава франчайз модела си и бързо разраства наличието си от Валенсия до над 20 страни.
В допълнение към бизнес модела за пране има и други, които се създават, както и два към този момент одобрени: „ Beauty Jeff " - услуга, която е отдадена на фризьорството и хубостта и фитнес услугата „ Fit Jeff ". И двете работят по франчайз бизнес модела на Jeff.

През декември 2018 година Jeff получи 10.4 млн. евро в кръг на финансиране от серия А, воден от капиталова компания All Iron Ventures. Тази инвестиция добави над 3 млн. евро към постигнатите резултати в предходни интервенции на одобрени европейски бизнесмени като Йероен Марчес, ръководещ шеф на Airbnb Европа, Близкия Изток и Африка, Алберт Арменгол, основен изпълнителен шеф на Doctoralia, и Ким Юнг, изпълнителен шеф на NX Corp.

Франчайзинг моделът на Jeff се потвърждава като сполучлив бизнес за професионално пране и химическо почистване, като все още работната мощ на компанията към този момент е повишена до 500 директни чиновници и над 3500 косвени чиновници по целия свят. От основаването си досега, Jeff регистрира единствено прогресивни финансови резултати и се радва на огромен интерес от страна както на клиентите, по този начин и на бизнесмените, избрали бизнес модела й. Сред някои от признанията, които компанията получава, са: Най-добър стартъп план на Digital Tech&Trends Summit 2019 година, Най-добър бизнесмен на Valencia Startup Awards 2019 година, а също и подреждането й измежду 20-те най-бързо разрастващите се стартъп компании в света, съгласно Гугъл.

За Jeff
Испанската компания Jeff е започваща компания, която е учредена през 2015 година Бизнесът е основан във Валенсия, Испания, от Елой Гомез, Адриан Лоренцо и Рубен Муньоз, трима млади испански бизнесмени под 30 години. Компанията към този момент оперира допълнително от 32 страни в Азия, Латинска Америка, Африка и Европа, предлагайки на своите консуматори комфортни решения посредством своето приложение, уеб страница и магазини. Тя стартира като платформа за доставка на пране до дома и химическо почистване, наречена господин Джеф, само че сега е в развой на разширение, в който услугите за хубост и фитнес, Beauty Jeff и Fit Jeff, към този момент са добавени към услугите за пране и предстоят още. Приложението е налично на устройства с Android и iOS и предлага мрежа от франчайзи, която изцяло трансформира обичайните бизнес модели. Jeff подхваща развой на интернационална агресия с повече от 1780 магазина и над 1 млн. консуматори по целия свят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР