Атрактивната Мартина се е заела да подготви любимия си Антонио

...
Атрактивната Мартина се е заела да подготви любимия си Антонио
Коментари Харесай

Боец намери своята муза в гореща блондинка

Атрактивната Мартина се е заела да приготви обичания си Антонио Плазибат за най-голямото събитие в кикбокса тази година – Glory 76, което ще се организира на 19 декември.

26-годишният хърватин ще излезе на кръга против французин с прякор Мечката. За да се приготви както би трябвало за борбата, към този момент повече от година живее и тренира в Амстердам. Неотлъчно до него в Нидерландия е приятелката му Мартина.

„ Вече не съм свободен, освен това – благоприятен съм “, призна Антонио в едно от редките си изявленията в родната Хърватия. „ Татуирахме буквите си – аз нейните, а тя моите. Голяма опора ми е, пътува с мен сред Амстердам и Сплит, където е домът ми. Спасява ме във всеки миг. Готви ми, тъй като аз самичък не мога нищо да подготвя. Помага ми и да си отпусна и мозъка “, сподели още кикбоксьорът за сексапилната Мартина, с която е дружно от към две години.

Антонио и Мартина не бързат да минат под венчилото. „ Аз съм типичният селски човек. Искам огромна женитба, с най-малко 500 души. А в този момент толкоз не мога да събера, тъй че венчавката ще изчака “.

Другата огромна наслада на свирепия 194-сантиметров войник е тригодишният му наследник от предходна връзка. „ Това е различен тип обич. Когато се усмихне, назова ме „ баща “ и ме гушне, сърцето ми се разтапя “, призна още Плазибат.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР