Атрактивната дъщерята на хитовия Dj Chocolate от Бургас показала пред

...
Атрактивната дъщерята на хитовия Dj Chocolate от Бургас показала пред
Коментари Харесай

Смугла красавица от Бургас заби Луна в земята: Кандидатирам се за Президент!“

Атрактивната дъщерята на хитовия Dj Chocolate от Бургас посочила пред Флагман.бг, че е наследила усета на татко си за шоу и знае по какъв начин да се раздаде за публиката и да прикове вниманието към себе си.

Без капка срам, смуглата хубавица Беатрис, кръстена на баба си Буба и на дядо си Биньо, съобщи изрично „ Кандидатирам се за президент от в този момент! “, като по този метод може да се трансформира в съперник на фол иконата Луна, която също желае да става държавен глава.



Баща й, поп-фолк менторът на звездите, поддържа упоритостите на щерка си за власт и владичество.
За да се шлифова в политическите игри, младата вяра отпътува за Москва, където ще учи в едно от най-престижните Висши образователни заведения. Там, шоколадовото прелъщение Беатрис, ще бъде посрещната от своя обичан Артьом, който ще бъде поддръжка в първите стъпки към обиграването на бургаската русалка в хлъзгавата материя на Международните връзки.

Бъдещият президент - Беатрис Бинева, направи още едно самопризнание – „ Преслава, обичам те! “ . Това навежда на мисълта, че песента на поп-фолк промишлеността още не е изпята до край и в бъдеще време този род може да откри настойник в лицето на амбициозната морска хубавица.


Дядо Биньо и баба Буба също поддържат младата вяра на семейството
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР