Атмосферното налягане ще се задържи почти без промяна - малко

...
Атмосферното налягане ще се задържи почти без промяна - малко
Коментари Харесай

Слънчево, температури до 35 градуса

Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна - малко по-високо от междинното за месеца, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че в утринните часове тук-там ще има понижена видимост или ниска облачност. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд над масивите от Западна и Централна България с развиване на купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания, в обособени регион с гръмотевици. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 18°.

В неделя и понеделник ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб, по морския бряг до сдържан, от североизток. След обяд ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно в планинските региони в Западна България ще превали за малко. Температурите ще се покачат едва и оптималните в понеделник ще са сред 31° и 36°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР