Атмосферното налягане ще се повиши, но ще остане по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се повиши, но ще остане по-ниско от
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква днес

Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Днес облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до най-вече слънчево време. По-значителна облачност ще има след обяд над планинските региони и Североизточна България, тук-там там ще превали едва. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 14° и 19°, в София - към 14°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд - постоянно забележителна и по северното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 14° и 17°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще е 1 до 2 бала. 

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна и след обяд тук-там ще има валежи от дъжд, над 1800 метра - от сняг.  Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 1°.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР