Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от

...
Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ

Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за януари. Днес ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър, който по-късно денем ще стартира да се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 1° и 6°, в София към 1°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа мощен и плевел северен вятър, който денем ще стартира да отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който вечерта ще стартира да се ориентира от югозапад. Максимални температури на въздуха: 3°-5°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че след обяд ще отслабне.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 52 мин. и залязва в 17 ч. и 22 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 29 мин. Луната в София залязва в 9 ч. и 7 мин. и изгрява в 18 ч. и 45 мин. Фаза: един ден след пълнолуние.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР