Атмосферното налягане ще се понижава и към вечерта вече ще

...
Атмосферното налягане ще се понижава и към вечерта вече ще
Коментари Харесай

Очаква ни слънчево начало на седмицата

Атмосферното налягане ще се намалява и към вечерта към този момент ще бъде по-ниско от междинното за януари.

През нощта над страната ще бъде най-вече ясно, в множеството региони и съвсем безшумно. Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°, в София - към минус 3°. Утре ще е прохладно. Отначало в Дунавската низина и Горнотракийската равнина, а след обяд в цялата страна ще духа мощен вятър от запад-северозапад. Ще бъде най-вече слънчево. След обяд от север облачността, висока и междинна, ще стартира да се усилва. Максималните температури ще бъдат сред 4° и 9°, в София - към 5°. През нощта против вторник през страната ще премине леден атмосферен фронт. На места от север на юг ще превали, най-вече сняг.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд облачността ще стартира да се усилва. Ще духа мощен, по билата и краткотрайно плевел вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 2°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието денят ще стартира с раздрана междинна и висока облачност, която към обяд ще намалее, само че след обяд от север още веднъж ще се усили. Преди обяд ще духа сдържан югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 17.01.2022 година Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 54 мин. и залязва в 17 ч. и 19 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 25 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 49 мин. и изгрява в 16 ч. и 38 мин. Фаза: един ден преди пълнолуние.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР