Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месец юни

...
Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месец юни
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месец юни и ще остане без основна смяна.

Днес над Източна България облачността ще е по-често забележителна, с валежи от дъжд. Преди обяд над западната половина от страната ще е най-вече слънчево, след обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще са сред 17° и 22°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива, с валежи от дъжд , над към 1800 – дъжд ът ще минава в сняг. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието облачността ще е по-често забележителна, с валежи от дъжд. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури ще са сред 16° и 18°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч и 51 мин и залязва в 20 ч и 59 мин. Продължителността на деня е 15 ч и 8 мин. Луната изгрява в 2 ч и 22 мин и залязва в 13 ч и 6 мин. Фаза: последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР