Атмосферното налягане днес ще се задържи по-високо от средното за

...
Атмосферното налягане днес ще се задържи по-високо от средното за
Коментари Харесай

Мъгла в ниското, слънце в планините

Атмосферното налягане през днешния ден ще се задържи по-високо от междинното за месеца.

В равнинната част от страната, по поречията и в котловините ще се задържи с мъгла или ниска облачност. След обяд ще има краткотрайни усъвършенствания на видимостта. Над планините и планинските региони ще доминира слънчево време, с повече облаци на изток. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 0° и 5°, тук-там в планинските региони на Западна България до 9-10°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време. Над масивите от Източна България облачността ще се усили и на обособени места там ще прехвърчи сняг. Ще духа до сдържан изток-североизточен вятър и с него ще прониква по-студен въздух. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра – към 2°.

Над Черноморието ще е облачно и тук-там ще има ръмежи. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури най-вече сред 5° и 8°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, на север от н. Калиакра и на юг от Бургас до 4 бала.

На 17.01.2020 слънцето ще изгрее в 7:54 часа и ще залезе в 17:19 часа. Продължителност на деня 9:25 часа.

На 17.01.2020 луната ще изгрее в 0:07 часа и ще залезе в 12:03 часа. Осветеност на диска в 0h UT един ден след последна четвърт %. Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР