Атмосферното налягане бавно ще се повишава, но ще остане малко

...
Атмосферното налягане бавно ще се повишава, но ще остане малко
Коментари Харесай

Днес разкъсана облачност с максимални температури между 2° и 7°

Атмосферното налягане постепенно ще се покачва, само че ще остане малко по-ниско от междинното за месеца.

Днес преваляванията краткотрайно ще спрат, а след обяд и облачността ще се раздра. Привечер още веднъж ще се заоблачи и по-късно ще има валежи от сняг. Вятърът в източната половина от страната ще остане от север-североизток сдържан до краткотрайно мощен. В западната част от Дунавската низина вятърът ще бъде слаб от северозапад. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са сред 2° и 7°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще бъде забележителна, с валежи от сняг, който денем на доста места краткотрайно ще спрат. Ще духа сдържан до мощен североизточен, вечерта - северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра – към минус 8°.

По Черноморието преваляванията ще стопират и облачността ще се раздира. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 6-7°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 25 мин. и залязва в 18 ч. и 42 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 17 мин. Луната залязва в 3 ч. и 29 мин. и изгрява в 12 ч. и 29 мин. Фаза: два дни след първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР