Атмосферата в това Народно събрание беше изключително отровна, каза Ивайло

...
Атмосферата в това Народно събрание беше изключително отровна, каза Ивайло
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Атмосферата в това Народно събрание беше изключително отровна

Атмосферата в това Народно заседание беше извънредно отровна, сподели Ивайло Мирчев от „ Демократична България “ в предаването „ Лице в лице “.

Според него това е било по този начин, поради разнообразни гравитационни сили, които опитвали да създадат всичко допустимо да не се случват неща като правосъдната промяна да вземем за пример и ограничение властта на основния прокурор.

„ Парламентът не се показа на равнище, да се надяваме, че идващият ще бъде по-добър “, означи Ивайло Мирчев.

„ Актуализацията на бюджета мина в градивен ход, има пари за пенсионерите, има пари за бизнеса – в това отношение свършихме добра работа “, сподели Мирчев. „ Никой от нас обаче не е удовлетворен от работата на Народното събрание, от късното формиране на комисиите и от метода на работа на самите комисии “, добави той.

Основните диалози бяха в посока образуване на ръководство и в това мина огромна част от времето, означи още Мирчев.

„ Това, което направи Има Такъв Народ е, че извади един лист с имена и беше казано „ Гласувайте в този момент тука “, без никой да обърне внимание на личността на премиера – че е управител продажби в една микро компания с 9 души личен състав, без ясни позиции на този човек във времето – политически и публични “, напомни Мирчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР