Атлетико Мадрид взе само точка от Леванте в отложен мач

...
Атлетико Мадрид взе само точка от Леванте в отложен мач
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид се спъна срещу Леванте

Атлетико Мадрид взе единствено точка от Леванте в отсрочен мач от 2-рия кръг на Ла Лига, приключил 1:1. Тимът на Диего Симеоне продължава да е водач в класирането в Примера Дивисион с 55 точки. Вторият Реал е с мач повече и 49 точки, а Барса е трети с 46 точки и еднакъв брой мачове с Атлети. Леванте е 11-и с 28 точки.

Още в 10-ата минута „ дюшекчиите “ можеха да стигнат до гол, само че удар с глава на Луис Суарес мина около левия непряк дирек.

Домакините съумяха първи да ударят в срещата. Хорхе де Фрутос пусна към навлизащия на скорост в наказателното поле Енис Барди, който по земя прати топката зад тила на Ян Облак.

В 23-ата минута Суарес стреля от границата на наказателното поле, само че Айтор Абарискета отрази изстрела на уругваеца. Секунди по-късно Саул опита да вкара от воле, само че прати топката в навън. В 31-ата минута Марти Рожер също стреля неопределено. Пет минути по-късно стражът на Леванте още веднъж се намеси ослепително след удар на Саул.

В 37-ата минута Атлети изравни. Маркос Йоренте вкара страховит гол с мощен удар от отдалеченост. Две минути след изравнителното попадение Луис Суарес и Маркос Йоренте пропуснаха да дадат задатък на мадридчани.

В 48-ата минута Анхел Корея изпусна да вкара от дребното наказателно поле, пращайки топката в навън. Пет минути преди края на дуела попадение на Саул не бе зачетено поради засада. В 88-ата минута Ян Облак направи положително избавяне, с цел да предотврати втори гол във вратата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР