Атлантическият съвет на България обяви позиция, с която подкрепя протеста на

...
Атлантическият съвет на България обяви позиция, с която подкрепя протеста на
Коментари Харесай

Атлантици: Волгин – при Волга, оставка на ръководствата на СЕМ и БНР

Атлантическият съвет на България обяви позиция, с която поддържа митинга на журналиста Цветан Томчев, който събира подписка за уволнението на Петър Волкин – Петров от националното радио. Атлантиците считат, че виновност и отговорност за пропутинската агитация на Волгин имат управленията на Съвет за електронни медии и БНР, които също би трябвало да подадат оставки.

Ето и цялостния текст на позицията:

Волгин – при Волга

Атлантическият съвет на България /АСБ/ причислява волята и дейностите си към митинга на фотожурналиста Цветан Томчев и упорства за незабавни дейности на овластените държавни структури, с цел да бъдат прекъснати дългогодишните, планомерни и все по-нагли провокаторски и провокационни политико-пропагандни акции на лицето Петър Петров Георгиев, по-известен като Волгин.
Както е известно, лицето Петър П. Георгиев употребява ефира на публичното Българско национално радио за партийни, групови и персонални цели. В хода на своите радиоемисии, издържани от държавния бюджет, въпросното лице си разрешава да се гаври с жертвите на така наречен „ национален съд “ през 1944-1945 година, да иронизира и да осмива участието на страната ни в Европейския съюз и НАТО, да клюки и да се подиграва на героичния и другарски украински народ, както и на съюзните нации от НАТО и
Всичко за Вашата сватба
Европейски Съюз.
Лицето Петров-Волгин предлага на българския радиослушател преднамерен и тяснопартиен асортимент на събеседници, които дружно с него отхвърлят изстрадания цивилизационен избор на Република България, възхваляват незаконния, антиевропейски и антибългарски режим на В. В. Путин и предсказват неотдавнашен провал на българската държавност, в случай че страната ни остане отвън орбитата на кремълския „ Русский мир “.

АСБ припомня, че „ публицистът “ Петров-Волгин прави повтарящи се закононарушения, нарушавайки Конституцията на Република България, Наказателния кодекс, Закона за оповестяване на комунистическия режим за незаконен, както и Етичния кодекс на българските медии. 
В предаванията на Петров-Волгин от дълго време отсъстват различни отзиви и липсва „ другата позиция “, за която толкоз пледираха самият Волгин, „ волгинци “ и покровителките им от Съвет за електронни медии.

АСБ със страдание установи, че Петър П. Георгиев не е уединен ездач в политическото радиопространство и че мантрите, изречени от него в ефира, не са плод на негови персонални неструктурирани приумици. 

АСБ има основателни подозрения, че зад привидните импровизации на радиационния радиолевичар стои мозъчен център, част от съветското задкулисие в България, който координира и управлява хибридните интервенции против страната ни, против европейския ни избор и против НАТО. 
АСБ приканва
Всичко за Вашата сватба
ДАНС и Прокуратурата на Република България да подхващат нужните законови дейности, като извършат обстойна инспекция на лицето Петров-Волгин, както и на неговите контактни лица, с която да потвърдят или опровергаят насъбраните публични съмнения за осъществяване на закононарушение против Републиката.
Поради високата социална заплаха от безконтролната и поредна антидемократична и проруско-терористична агитация извираща от ефира на националното радио,

АСБ упорства за:

1. Незабавно освобождение на лицата Петър Петров Георгиев – радиопропагандист и Милен Митев – шеф, от заеманите длъжности в Българското национално радио.
2. Спешни и ефикасни ограничения за недопускане на разединяващи, провокаторски и призоваващи към принуждение излъчвания и внушения от екрана и ефира на публичните медии.
АСБ приканва членовете и съидейниците на Атлантическия съвет на България, всички последователи на европейска и евроатлантическа България, както и нашите украински другари да се съберат на митинг от 10 ч. в събота, 11 февруари 2023 година, пред постройката на Българското национално радио и да се стичат със флагове, плакати и други мирни средства всяка събота до реализиране на настояванията на демократичното българско гражданско общество, част от което е Атлантическият съвет на България.
След наглата и смъртоносна експанзия на Путиновия режим против суверенна Украйна евентуално и последните
Всичко за Вашата сватба
наивници в България схванаха смисъла на мисълта на оживелия от Холокоста книжовен критик и есеист Джордж Стайнър: " Човек може да чете Гьоте или Рилке вечер, след това да свири Бах или Шуберт, а на сутринта да отиде на работа в концентрационния лагер „ Аушвиц “.

Руският нацизъм господства освен в Москва, само че нахлува все по-стремително в България посредством своите проруски сътрудници, медии и партии.
Нека не разрешаваме, 80 години по-късно, човешката и българската покруса да се повторят още веднъж!
Атлантически съвет на България

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg