Атина. Председателят на парламента на Гърция Николаос Вуцис разкритикува някои

...
Атина. Председателят на парламента на Гърция Николаос Вуцис разкритикува някои
Коментари Харесай

Protothema: Според председателя на гръцкия парламент „пан-македонски организации заплашват депутатите с доживотен живот и смърт“

Атина. Председателят на Народното събрание на Гърция Николаос Вуцис разкритикува някои пан-македонски организации, които са изпратили до всичките депутати електронно във връзка с разногласието за името с Македония, в което са заплашвали с пожизнен затвор или изтезания, в случай че гласоподават в интерес на наименование на страната, включващо думата „ Македония “, написа Protothema.
„ Някои към този момент са отишли прекомерно надалеч и нямам поради само управлението на „ Златна зора “. Някои са отишли прекомерно надалеч, тъй като са популяризирали измежду депутатите от гръцкия парламент обръщение от представители на пан-македонските организации, които ни упрекват в изменничество и споделят, че ще ни осъдят на гибел или пожизнен затвор, в случай че посмеем да гласуваме в интерес на предлагането на гръцките държавно управление и външно министерство, когато въпросът за компромисното име с Македония доближи до Народното събрание “, съобщи Вуцис.
Агенция „ Фокус “ напомня:
Тази година, в това число предходната седмица, гръцкият външен министър Никос Кодзиас получи писмо, съдържащо патрон поради разногласието за името сред Атина и Скопие.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР