Атакуващият полузащитник под наем от Ливърпул в Борнемут – Хари

...
Атакуващият полузащитник под наем от Ливърпул в Борнемут – Хари
Коментари Харесай

Младок от Ливърпул под наем: Клоп ме вдъхновява да играя все по-добре

Атакуващият полузащитник чартърен от Ливърпул в Борнемут – Хари Уилсън, показа, че мениджърът на „ червените” Юрген Клоп е изиграл огромна роля за положителното му показване на уелсеца при „ черешките”, откакто му е изпратил известие. Офанзивният състезател е предан чартърен при южняците и има четири гола за Борнемут доникъде на ноември.

22-годишният футболист първоначално игра понякога за състава на Еди Хау, като по-често влиза като запаса, само че Юрген Клоп е въодушевил футболиста да се показва още по-добре. „ Винаги съм по отношение на Ливърпул. Получавам доста известия от треньора и се чуваме редовно”, показа Уилсън.

„ Юрген Клоп ми сподели, че ме гледа постоянно, а откакто вкарах на Ман Сити ме поздрави. Написа ми: „ Чудесен директен свободен удар. Това ти дава мощ да се развиваш, тъй като те ме гледат. Хубаво е да знаеш, че си чартърен, а тимът ти те следи и не те не помни. Говоря с някои от момчетата в състава”, призна Хари Уилсън.

Уилсън е на път да изиграе 16-ия си мач за Уелс в евроквалификацията против Азербайджан в Баку тази събота. Островитяните се нуждаят от две победи в мачовете в Баку и Унгария, с цел да запазят очакванията си за автоматизирано класиране за идния футболен конгрес.

„ Да виждам късмет, че Ливърпул може да завоюва купата в Англия – това е фантастично. Но да отидем на Европейско състезание с Уелс също е особено. Ще дадем всичко да го реализираме. Когато бях в публиката по време на UEFA EURO 2016 във Франция, си споделих, че желая да играя за тима. Сега имам опция да го направя и ще дам всичко от себе си. Знаем, че би трябвало да спечелим и двата мача, а увереността я имаме”, подчертава Хари Уилсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР