Атаките срещу руски военновъздушни летища, разположени навътре в територията на

...
Атаките срещу руски военновъздушни летища, разположени навътре в територията на
Коментари Харесай

Западни експерти: Атаките срещу руските авиобази ще имат психологическо въздействие

Атаките против съветски военновъздушни летища, ситуирани във вътрешността в територията на Русия, са мощен психически удар и Москва ще би трябвало да намерения по-внимателно по какъв начин да охранява бомбардировачите си с отдалечен обхват, съобщи почитан западен представител, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

През последните два дни дронове удариха военновъздушната база " Енгелс ", ситуирана покрай град Саратов на минимум 600 километра от най-близката украинска територия, както и летище " Дягилево " в Рязанска област.

Украйна не пое отговорност за нападенията, само че изрази удовлетворение, а Русия си отмъсти с " огромно нахлуване против украинската система за боен надзор ".

Високопоставени западни представители, поискали анонимност, обявиха пред Ройтерс, че не е имало набези, съумели да доближат толкоз във вътрешността в съветска територия, откогато Москва стартира нашествието си на 24 февруари.

" Ако това са украинците, вижда се, че те могат да работят в Русия, когато решат, а това надълбоко ще обезпокои руснаците ", сподели един от западните представители и добави, че съгласно него става въпрос за психически удар.

Източниците на Ройтерс са уверени, че във военновъздушната база " Енгелс " Русия е разположила стратегическите си бомбардировачи с огромен обхват и че в този момент мисли да ги реалокира.

" Това сигурно прави руснаците по-малко уверени, че има безвредно място ", уточни един от западните представители.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР