Атаката с дронове срещу Кремъл този месец вероятно е организирана

...
Атаката с дронове срещу Кремъл този месец вероятно е организирана
Коментари Харесай

Ню Йорк таймс: Украйна вероятно стои зад атаката с дронове срещу Кремъл

Атаката с дронове против Кремъл този месец евентуално е проведена от украински спецподразделения на армията и разузнаването, сочат оценки на американски разследващи организации, представени от в. " Ню Йорк таймс ".

Изданието оповестява, че офанзивата наподобява е част от поредност секрети интервенции, които са сложили в неудобно състояние формалните представители на Съединени американски щати, поради това, че Вашингтон е главен снабдител на военно съоръжение за Киев, показва Ройтерс.

Американските оценки са основани върху прехванати съветски и украински връзки, написа вестникът.

Съединени американски щати са прехванали украински диалози, в които украински чиновници споделят, че считат страната си за виновна за офанзивата, както и съветски връзки, които сочат, че това не е била интервенция под подправен байрак, проведена от Русия, добавя изданието.

Американски представители споделиха, че не считат, че украинският президент Володимир Зеленски утвърждава всички секрети интервенции, показва вестникът. Не е ясно да каква степен той е осведомен с сходни секрети интервенции авансово, споделиха чиновници, представени от изданието.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР