Ася Капчикова уж беше много свободолюбива и еманципирана! Досущ в астрални

...
Ася Капчикова уж беше много свободолюбива и еманципирана!
Досущ в астрални
Коментари Харесай

Втора Гущерова: Ася Капчикова с три деца и под чехъл!

Ася Капчикова сякаш беше доста свободолюбива и еманципирана!
Досущ в астрални близначки се трансфораха Светлана Гущерова и Ася Капчикова. И двете народиха по три деца на богатите си мъжленца, и двете са дами под чехъл, тежък освен това. Приликата безусловно бие на очи, само че тематиката през днешния ден не е Гущерица, а Асето.
 Ася Капчикова
Ася Капчикова стана женичка под чехъл

Помним времената, когато Капчикова сменяше мъжете като носни кърпи (или по-точно те нея) и се правеше на доста освободена, разчупена и европейска мацка. Даже се хвалеше, че учила философия и била от дамите със свое мнение и житейски решения. Дрън-дрън, та пляс…

Настоящето на Капчикова приказва нещо напълно, напълно друго. Откакто се събра с бащата на трите си деца, от своенравната и свободна житейски Ася не остана и диря. Да, обикновено е всяка жена да се отдаде на фамилията и да си гледа децата и мъжа. Но доста от останалите ни ВИП-лейдита ловко съчетават това със обществения и професионалния си живот.

При Капчикова мъчно можем да приказваме за професионален подобен, само че тя явно приключи и всичките си обществени контакти. Отдавна не я виждаме по всемирски събития, даже на кафе с приятелки не може да бъде засечена.

Близки до нея разкриха повода за това и тя се оказа прозаична – мъжът й я държи под чехъл, а тя слушка ли слушка… в случай че желае да продължи да води сносния си живот, несъмнено.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР