ASUS, според мрежови източници, скоро ще представи фаблет от средно

...
ASUS, според мрежови източници, скоро ще представи фаблет от средно
Коментари Харесай

ASUS подготвя фаблет от средно ниво с дисплей 2:1

ASUS, съгласно мрежови източници, скоро ще показа фаблет от приблизително равнище, който в този момент се появи под обозначението X018DC. Информацията за устройството се появи в базата данни на Китайския център за узаконяване на телекомуникационно съоръжение (TENAA).

Известно е, че фаблетът е оборудван с 5,7 инчов екран с разделителна дарба от 1440 × 720 пиксела и съответствие на страните 2:1. На задната страна на корпуса е ситуирана сдвоената съществена камера, в състава на която са включени датчици с 16 и 8 милиона пиксела. Има и LED-подсветка. Също по този начин, откъм гърба е ситуиран дактилоскопичния скенер за различаване на пръстовите отпечатъци на потребителите. Резолюцията на предната камера е 8 милиона пиксела.

Използван е също неназован все още процесор с осем изчислителни ядра, работещи на тактова периодичност до 1,5 Ghz. Фаблетът ще се предлага в две модификации — с 3 GВ оперативна памет и флаш-модул с потенциал от 32 GВ, както и с 4 GВ RAM и потенциал от 64 GВ.



И в двата случая, потребителите ще могат в допълнение да конфигурират microSD карта памет. Устройството тежи към 160 грама, а размерите му са 152,6 × 72,7 × 8,8 мм. За зареждането на устройството се употребява акумулаторна батерия с потенциал 4030 мА·ч. Освен това, фаблетът поддържа технологията VoLTE, а в качеството на софтуерна платформа се употребява операционната система Android 7.0 Nougat.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР