ASUS, подобно на компанията Samsung, представи монитор със съотношение на

...
ASUS, подобно на компанията Samsung, представи монитор със съотношение на
Коментари Харесай

Анонс на FreeSync монитора ASUS VG49V със съотношение на страните 32:9

ASUS, сходно на компанията Samsung, показа екран със съответствие на страните 32:9.
Тайванският модел носи името VG49V и употребява извита 49-инчова VA матрица с резолюция 3840х1080 пиксела. Радиусът на овала в 1800 милиметра. Това в действителност като че ли са два долепени един до различен монитора с резолюция 1920х1080 пиксела. Само че без диря от съединяването. Asus назовава този модел Double Full HD.



Производителят споделя, че VG49V има време за реакция на точката 4 милисекунди, а параметърът input lag не надвишава 11,9 милисекунди. Поддържа се технологията за синхронизация AMD FreeSync, с която кадровата периодичност може динамично да се трансформира от 48 до 144 Hz.



Възможно е понижаване времето за реакция до 1 милисекунда благодарение на технологията Extreme Low Motion Blur, само че в този случай кадровата периодичност е закрепена на 85, 100 или 120 Hz.

Новият екран има два 5W стерео представителя. На интерфейсния панел на гърба на устройството са сложени два HDMI врата, DisplayPort 1.2 и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо. Продажбите на монитора ASUS VG49V би трябвало да стартират до края на годината. В анонса цената на устройството не бе оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР