Астронавтът на Европейската космическа агенция (ЕКА), французинът Тома Песке, който ...

Астронавтът на Европейската космическа агенция (ЕКА), французинът Тома Песке, който

Нова песен на „Рамщайн“ направи премиера в Космоса

Астронавтът на Европейската галактическа организация (ЕКА), французинът Тома Песке, който се намира на Международната галактическа станция (МКС), е един от първите, получили опцията да чуят новата ария на немската индъстриъл метъл група " Рамщайн ", заяви в Инстаграм барабанистът ѝ Кристоф Шнайдер.

" Имах достойнството да поговоря с астронавта Тома Песке от името на " Рамщайн ". Той от половин година живее на МКС. За мен това е като сбъдната детска фантазия - да поговоря с човек, който живее в Космоса. Той е първият, чул една от новите песни от идния ни албум. За наша голяма чест премиерата ѝ се състоя в космоса. Благодарности на НАСА, ЕКА и Тома Песке за това неповторимо прекарване ", показа Шнайдер.
 В Рамщайн ще има галактически център на НАТО В Рамщайн ще има галактически център на НАТО
Министрите на защитата на НАТО се договориха за основаване на Космически център с команден щаб в немския град Рамщайн, заяви генер...

През май тази година в Космоса се състоя и премиерата на парчето " Higher Power " на английската група " Колдплей ", преди която музикантите се свързаха за диалог с пребиваващия на МКС Песке.

Източник: actualno.com
PromoMall.bg