Астролозите вече започнаха да разкриват тайните на бъдещето. Според тях

...
Астролозите вече започнаха да разкриват тайните на бъдещето. Според тях
Коментари Харесай

Луда любов очаква тези пет зодии през 2019-а!

Астролозите към този момент започнаха да разкриват тайните на бъдещето. Според тях Годината на свинята ще премине по позитивен метод, защото тя е любяща по природа и подготвена да прави доста отстъпки, в това време и да подарява доста наслада.

Ето за какво някои ще забогатеят, други пък ще се срещнат с любовта. Искате ли да знаете дали ще се влюбени през идната година? Оказва се, че астролозите са разбрали кои 5 зодиакални знака ще открият нова обич през 2019 година. Време е следващата загадка да падне и да разберете кои 5 зодии ще бъдат улучени от стрелата на Купидон през идващите 12 месеца.

Телец:

Дълго ли сте мечтали за огромната обич? През 2019 година тя несъмнено ще почука на вратата ви. Страстта ще изскочи от дълбините на душата ви и това ще изненада даже самите вас, тъй като кардинално Телците възпират възприятията си. В Годината на свинята целият ви свят ще се обърне към обичания човек, който може да срещнете при много банални условия. До края на идната година ще се преместите да живеете в различен град или страна, тъй като обектът на любовта ви няма да е от същото място, като вас.

Съвършена съгласуемост през 2019 година с Рак и несъответственост с Водолей.

Близнаци

Ще бъдете извънредно щастливи през лятото на 2019 година. Очакват ви безпределно доста приятни събития. Ще може да пътешествате до красивите места, които от дълго време сте мечтали да посетите, а и ще срещнете сродната си душа. Вашата връзка ще бъде бурна и доста буйна. Ще се окажете в една приказка, изпълнена с доста обич, чудеса и благополучен край – женитба. След това може да започнете да пишете книга на живота си дружно с новата си половинка.

Съвършена съгласуемост през 2019 година с Риби и несъответственост с Рак.

Дева

Дълго ли сте мечтали да намерите любовта? Ето, че през 2019 година вашето предпочитание е чуто от звездите и те ще го осъществен. Основното нещо е да не игнорирате знаците, които ориста ви дава. Не отблъсквайте новите хора в живота си. Точно някой от тях ви е изпратен, с цел да ви направи щастливи. Не е нужно незабавно да стартирате сериозна връзка. Дайте си време да обичате този, който е до вас. Той ще разкрие душата си и тъкмо тогава ще осъзнаете, че това е индивидът, за който сте мечтали толкоз дълго.

Съвършена съгласуемост през 2019 година с Лъв и несъответственост с Овен.

Скорпион

Скъпи, Скорпиони, астролозите имат чудесни вести за вас. През лятото ще срещнете огромната обич. Има огромна възможност да се влюбите като хлапе, забравяйки отговорностите си, работата и всички други близки хора в живота си. Това не е всичко. Любовта и връзката ви ще се развие толкоз бързо, че нищо чудно до края на 2019-а година да се ожените.

Съвършена съгласуемост през 2019 година с Козирог и несъответственост с Овен.

Козирог

Ще срещнете любовта, само че при едно изискване – да започнете да се доверявате на други хора. Веднага щом се отървете от рамките, които сами си създавате, ще бъдете видяни от верния човек. През началото на месец май ще бъдете завладени от любовта и тя ще бъде за цялостен живот. Ще чувствате, че нямате потребност от нищо друго с изключение на от индивида до вас.

Съвършена съгласуемост през 2019 година със Скорпион и несъответственост със Стрелец.

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР