Астролозите смятат, че има зависимост между звездите и верността на

...
Астролозите смятат, че има зависимост между звездите и верността на
Коментари Харесай

Най-верните съпруги сред зодиите

Астролозите считат, че има взаимозависимост сред звездите и верността на хората във връзка. Според тях има зодии, които просто са предразположени да са погрешни и такива, които могат да са лоялни до гроб единствено на един човек и да разделят брачното си ложе само с него.

В идващите редове ще ви срещнем с класацията на най-верните съпруги съгласно зодиакалния им знак, написа jenata.blitz.bg.

Плените ли сърцето на дама от тези знаци и решите ли да прекарате живота си с нея, то може да сте съвсем сигурни, че изборът ви е верен и тя няма да има очи за различен.

Дева

Девите са доста надеждни и правилни. Тези дами имат правила и крепко построена ценностна система. Жените Дева живеят в естетика, цялостен мир, обич и благополучие. Те не биха погледнали различен мъж, тъй като това значи да слагат под подозрение първия си избор, а той е интелигентен, съгласно тях.

Телец

Второто място се заема от представителите на този знак, които имат желязна воля и съответни правила. Те не изневеряват на съпрузите си, само че предадете ли ги, нищо чудно даже да не ви дадат опция да им обясните защо иде тирада, а просто да ви изоставен. Нищо чудно да хвърли всичките ви движимости, че даже и вас през прозореца.

Водолей

Жената Водолей обича флирта, само че сигурно няма да изневери. След като се е скарала със брачна половинка си, тя елементарно може да отиде и да се шляе с другари из града, само че ще се ограничи единствено до това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР