Астролозите обещават, че новата година ще бъде успешна за мнозина

...
Астролозите обещават, че новата година ще бъде успешна за мнозина
Коментари Харесай

Край на черната серия за 3 зодии през 2022 г.

Астролозите дават обещание, че новата година ще бъде сполучлива за мнозина по един или различен метод и в случай че човек е привикнал да не се предава, тогава всички порти са отворени за него в живота.

Звездите обаче загатват, че минимум за триумф ще би трябвало да опитат трите знака на зодиака, които шансът ще отиде в личните им ръце, написа Блиц.бг.

Риби

За родените под този знак на зодиака шансът ще се усмихва изключително постоянно през първата половина на годината. Звездите дават обещание триумф в персоналния живот и кариерата - Рибите ги чака покачване или нова, по-престижна работа. Парите ще се изливат като от рог на изобилието и затова можете да започнете да инвестирате (само не забравяйте да употребявате здравия разсъдък и първо деликатно проучете цялата информация). Вероятно тази година Рибите ще могат да отидат на дълго чакано пътешестване, което се провали през 2021 година или мина несполучливо, а също по този начин може да чакат да се реалокират в по-голям апартамент или в различен град.

Козирог

За Козирозите черната линия към този момент е завършила и бялата ще продължи до края на февруари. По това време в живота на такива хора могат да се появят нови познанства, които по-късно стават положителни другари или същински любовници. В кариерата на Козирога също всичко ще се окаже ужасно - тук ще им оказват помощ остарели другари, които Козирогът в миналото е избавил от сложна обстановка, а в този момент вземат решение да се отплатят за положителното. Няма да има проблеми с финансите, тъй че можете да си позволите да живеете нашироко (но в границите на рационалното, не трябва да харчите последните си спестявания, тъй като от време на време звездите грешат).

Овен

За Овните сполучливият интервал ще стартира по-близо до лятото и по тази причина към този момент не можете изключително да се тревожите и да пестите силите си, тъй като ще би трябвало да опитате доста, с цел да постигнете триумф. И по-късно всички планувани цели ще стартират да се реализират една след друга - в фамилния проект родените под тази звезда ще имат щастливо попълване или решение на дълготраен спор, който е отровил живота им. В топлите месеци Овните най-сетне ще могат да намерят мечтана работа или да получат предложение от началниците си, което би било просто неуместно да откажат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР