Астролозите казаха кои са знаците на Зодиака, които ще имат късмет

...
Астролозите казаха кои са знаците на Зодиака, които ще имат късмет
Коментари Харесай

Три зодии скоро ще срещнат любовта

Астролозите казаха кои са знаците на Зодиака, които ще имат шанс в персоналния си живот до края на този месец - вероятни са сантиментални срещи, изненади, срещи, както и нови стадии в връзките.
 
Есента тази година може да бъде същинско сантиментално премеждие за някои зодии. Астрологът Анджела Пърл каза за кого ще бъдат сполучливи идващите месеци в персоналния живот.

Лъв

Лъвовете ще имат шанс в любовта до края на месеца. Техният сексапил и самочувствие ще привлекат вниманието на евентуалните сътрудници, а тяхната благотворителност и грижа ще ги създадат незабравими в очите на околните им. Лъвовете най-сетне ще могат да разрешат всички спорове и да реализират специфична естетика в връзките.

Скорпион

Скорпионите ще имат шанс в любовта до края на месеца с помощта на своята буйна и енергична природа. Те ще бъдат цялостни с хрумвания и жадност за нови прекарвания, което ще ги направи необикновено привлекателни за сътрудниците. Самотните Скорпиони ще могат да срещнат човек, който ще разсъни у тях от дълго време забравени усеща. А в случай че сте във връзка, ви чакат невероятни изненади от колегата ви.

Риби

През последните дни от месеца Рибите ще бъдат на върха на любовния си шанс. Ще имате опция да създадете завладяващи и дълбоки взаимоотношения с тези, които споделят вашата страст и упоритости. Рибите са подготвени да се потопят в най-дълбоките страсти и да се отворят към своите сътрудници, което ще направи връзките ви по-силни и по-стабилни. Ако сте във връзка отдавна, тогава е вероятен преход към нов стадий през идващите седмици.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg