Астроложката Светлана Тилкова - Алена дава лоша прогноза за няколко

...
Астроложката Светлана Тилкова - Алена дава лоша прогноза за няколко
Коментари Харесай

Астроложката Алена с много лоша прогноза за няколко зодии, чакат ги изпитания през юни

Астроложката Светлана Тилкова - Алена дава неприятна прогноза за няколко зодии, оповестява Флагман. Емоцията господства над дните ни през този месец както в персонален, по този начин и в професионален проект. Въпреки годината на Слънцето, на Любовта, на Надеждата ще бъдем пострадали от прояви на експанзия, най-вече от хора, които не са намерили или са недоволни от своето място в живота.

Съдбата ще нанесе непредвиден удар върху тези, които са живели години на заем, натрупали са отговорности и не са ги покрили, уверени, че всички са им длъжни.

Разплатата за тях ще стартира през този месец, в случай че не са се подготвили и не са погасили отговорностите си преди този момент. Няма по какъв начин да разчитат на знамение поради личната си безнаказаност и недобросъвестност.

Безработните имат късмет елементарно да намерят работа и да бъдат назначени даже с краткотрайни контракти, а идващия месец – с непрекъснати. Желанието за експанзия се ускорява преди средата на месеца, по тази причина най-важното е да не разрешаваме на думите ни да изпреварват мисълта, повлияни от Слънцето в Близнаци.

Няма да са малко разделите и разводите, само че и подписаните бракове. Изявена е податливостта на операция и потребление. Грешка е да се обвързваме с разнообразни по вяра, интелектуално и икономическо развиване страни, които упорито желаят да оказват помощ на България. Попаднем ли в подобен капан, бързата и като че ли безкористна помощ ще ни обезпечи бъдещи проблеми и щета за страната ни.

Категоричният ми съвет е да стоим надалеч от незасягащи ни междуличностни и интернационалните спорове. След средата на месеца се ускорява желанието да сме измежду нашите близки, семейство, другари.

Ако усещаме нужда да съхраним свободата си, дано да е без прочувствени крайности. По-лесно ще прекъснем или хармонизираме обтегнатите връзки посредством спокоен диалог и деликатност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР