Астрологията помага с това, че казва кога, какво и как

...
Астрологията помага с това, че казва кога, какво и как
Коментари Харесай

Стилиян Иванов за тайните на астрологията


Астрологията оказва помощ с това, че споделя по кое време, какво и по какъв начин е най-добре да създадем. Астрологията не отхвърля нищо. Тя споделя, че всеки от нас може да прави всичко, само че някои от нас с най-малко старания могат да реализират най-много резултати в една област, това съобщи в студиото на "Тази събота и неделя " по Би Ти Ви режисьорът Стилиян Иванов, който изследва култът към слънцето и боговете в човешката история.

Той е приключил Националната природоматематическа гимназия (НПМГ), учил биотехнологии в Софийския университет и най-после ВИТИЗ – националната академия за кино и спектакъл. Но това не му пречи да се занимава с мистичност. Астрологията също е една от специалностите му.

По думите му човек е обвързван с астрологията от момента, в който към този момент се разпознава като настрана създание и за това свидетелстват антични изображения и рисунки.

Той избира астрологията на Изтока, съгласно която индивидът се преражда, с цел да се усъвършенства.

Според Стилиян Иванов в днешно време фокусът в астрологията неверно се измества от смисъла на това за какво съм се родил и защо пребивавам към това да пребивавам по-добре и да бъда благополучен.

Според него смисълът на астрологията е да напомни на индивида в своя земен път за смисъла на живота му.

Астрологията да вземем за пример изяснява, че по този начин както майката не може да размени бащата, по този начин храната не може да размени секса и обществените изяви не могат да заменят обществените контакти, добавя режисьорът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР