Астрологията е наука, към която много хора се обръщат, за

...
Астрологията е наука, към която много хора се обръщат, за
Коментари Харесай

Какво мисли всяка ЗОДИЯ за астрологията

Астрологията е просвета, към която доста хора се обръщат, с цел да възнамеряват живота си, да се приготвят за бъдещето или да схванат предишното. Но какво мислят другите зодиакални знаци за астрологията, която ги дефинира? Някои имат вяра в нея, други имат доста по-задълбочени знания, а трети въобще не се интересуват от нея. Вие от кои сте?
Овен
Не знае нищо за астрологията, само че има вяра в нея, тъй като е толкоз любопитен и обича да открива нови и забавни неща за себе си.
Телец
Вероятно има изкривени знания за астрологията, само че към момента я харесва, тъй като обича да фантазира. Но това, което не знае, е, че астрологията не е мистична. Тя е просвета. Но не казвайте това на Телец, тъй като ще ви намрази.
Близнаци
" Обичам астрологията, само че имам възприятието, че всички Близнаци са сложени под общ знаменател и всеки ни съди. Ние не сме двулични, просто сме неразбрани и това наранява възприятията ни ".
Рак
Вероятно захласнат от астрологията, както и от всичко останало в живота му. Той не просто е почитател на астрологията, само че евентуално е написал книга по тематиката.
Лъв
Случаен човек: " Ей как… "
Лъвът: Аз съм Лъв!
Дева
Разбира, че доста хора се захласват по астрологията, само че не има вяра, че нещо такова може да дефинира личността на един човек, камо ли пък личността на една Дева. Няма Дева, която да има вяра в астрологията.

Везни
Вярва в астрологията, постоянно чете ежедневния си  хороскоп, смята, че множеството характерности на зодиите са правилни, само че по-скоро приема всичко като занимание.
Скорпион
" Аз съм най-хубавият във всяко едно отношение! Аз съм мощен, буен и любящ. Трябва да ме обичаш, тъй като аз съм най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ти! Аз съм Скорпион. "
Стрелец
" Не мога да допускам, че съм толкоз бърз, когато върша нещата. Аз също съм в действителност сполучлив и получавам ВСИЧКО, което желая. Аз също съм най-красивият, тъй че заслужавам всички да ме обичат. Стрелците ВИНАГИ реализират задачите си ". Всъщност Стрелецът не има вяра в астрологията. По-скоро има вяра единствено в написаното за неговия знак.
Козирог
" Предполагам, че е занимателно. " Изобщо не има вяра в астрологията, той просто обича да слуша какво споделят хората за астрологията и скрито да съди всички за техните убеждения по-късно.
Водолей
Може да не се интересува от астрология, само че ще ви разреши да интерпретирате наталната му карта и да говорите за звезди и планети с часове, тъй като обича да учи нови и странни неща. Може да стартира да има вяра в астрологията, в случай че прекара малко повече време с човек, който също има вяра в това.
Риби
Тези хора са толкоз странни и отношението им към астрологията също. Внимавайте, в случай че говорите с Риби за астрология, най-вероятно 10% от всичко, което споделят, е истина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР