Астрологът Василиса Володина обясни защо не трябва да пазарувате по

...
Астрологът Василиса Володина обясни защо не трябва да пазарувате по
Коментари Харесай

Тайната падна: Ето защо не трябва да се пазарува по време на Ретроградния Меркурий

Астрологът Василиса Володина изясни за какво не би трябвало да пазарувате по време на Ретроградния Меркурий, а в случай че не можете без извършване на покупки, тогава би трябвало да бъдете изключително деликатни, написа Глас бг.

Експертът акцентира: По време на противоположното придвижване на Меркурий всички взети решения могат да се окажат неефективни.

Струва си да се откажете от всевъзможни непотребни декорации и да отложите покупката до по-късна дата. Особено в случай че сходна движимост към този момент имате.

Ако покупката не може да бъде избегната, би трябвало деликатно да обмислите всички детайлности и да ревизирате наличието на опаковката.

Ако приказваме за домашен уреди, уверете се, че устройството работи и безусловно вземете касов бон на касата.

Искайте квитанция, не отрязвайте етикетите и не унищожавайте красивата опаковка, до момента в който не сте сигурни, че сигурно ще запазите продукта при себе си, защото доста постоянно по време на Ретрограден Меркурий идната стъпка е да се опитате да върнете закупените артикули назад на продавачите, добави тя в изявление.

Единственото нещо, за което си коства да харчите пари, са артикули и услуги, които ви оказват помощ да разберете себе си.

"Консултация с психолог, способена книга, опити за проучване на астрология.

Всяко деяние, което оказва помощ да се справите със личната си потисната болежка, ще бъде уместно " - счита астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР