АСТРОХОРОСКОП ЗА 23.01.2022ОВЕННе поставяйте ново начало, а ако сте на

...
АСТРОХОРОСКОП ЗА 23.01.2022ОВЕННе поставяйте ново начало, а ако сте на
Коментари Харесай

САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Допълнителни приходи за Близнаците, положителни емоции за Водолеите въпреки ретроградния Меркурий

АСТРОХОРОСКОП ЗА 23.01.2022

ОВЕН

Не поставяйте ново начало, а в случай че сте на работа завършете започнатите задания, както повелява ретроградния Меркурий. Не пътувайте, с цел да избегнете проблемите, които си създавате сами. Бъдете инициативни и не пропускайте да разширите деловите си познанства, като не отказвате светското събитие, на което сте поканени.

ТЕЛЕЦ

Очакват ви недоразумения от сутринта. Тръгнат ли от фамилията ще продължат и в случай че отидете на работното си място. Бъдете бдителни, вслушвайте се в диалозите сред вашите сътрудници и се задълбочете в дилемите си. Успехът няма да ви изостави, макар ретроградния Меркурий. Не бягайте от отговорност, в случай че сте давали обещания, изпълнете ги, с цел да не си навредите.

БЛИЗНАЦИ

Допълнителни доходи ще ви възвърнат спокойствието. Завършете всичките си настоятелен задания. Не губете времето си в безполезни диалози. Следобед разрешавате значими настоятелен проблеми, които вашите сътрудници отказваха да споделят, с цел да не се изложат, само че в действителност с премълчаването си са задълбочили казуса условията на ретроградния Меркурий.

РАК

Отношенията с вашите сътрудници са отлични. Не обръщайте внимание на незначителните служебни неприятности. Ще ги изгладите. Добре обмислете новите оферти, поднесени ви в този ден, преди да вземете вярното решение. Материалното ви състояние ще се усъвършенства макар ретроградния Меркурий.

ЛЪВ

Емоцията, която ви владее от сутринта ви пречи да чуете отправената ви рецензия, която ви носи изгода при ретроградното придвижване на Меркурий. Преценявайте думите си. Въпреки че закъснението на ваши сътрудници може да затрудни работата ви, в случай че сте дежурни през целия ден и през нощта запазете успокоение.

ДЕВА

На вашето работно място бъдете виновни към отговорностите си. Ако се занимавате с политика, през днешния ден можете да си извоювате уважението на хората със спазени от вас обещания. Бъдете рационални и обмисляйте дейностите си. Пазете се от запознанства, в случай че са свързани с професионалните ви цели, тъй като Меркурий е назадничав и може да се почувствате наранени от някоя дума.
.
ВЕЗНИ

Въпреки компликациите ще си възвърнете увереността в триумфа на работното място и реализирането на концепциите ви, в случай че разчитате на себе си, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Справяте се със служебните си задания. Проявете такт и изслушвайте мнението на близките, даже и в случай че не сте съгласни с него.

СКОРПИОН

Замете се в случай че имате предпочитание да отделите време, с следващия теоретичен план, който сте подготвени да разработите, само че с сдържаност поради ретроградното придвижване на Меркурий. Проявете схващане и се съгласете с вашите сътрудници и в обща изгода променете методът си на работа. Въпреки, че несериозното държание на хора към вас може да затрудни работата ви, съхранете спокойствието си и положителното си въодушевление.

СТРЕЛЕЦ

В този ден ще научите, че финансовите интервенции в които сте се присъединили не са напълно честни и крият риск. Предстоят ви промени на работното място. От вас зависи да ги превърнете в триумф, да избегнете неуспеха при ретроградното придвижване на Меркурий. Не е желателно да пътувате, с цел да не изостанете със служебните си задания.

КОЗИРОГ

Предпазливо преценете вашите нови познати и не допускайте да се възползват от знанията ви. Търговците имат опция да осъществят отлични облаги. Запазете по-голямата част от извоюваните пари, тъй като може да ви предложат ненадейно положителни благоприятни условия за инвестиция и при ретроградното придвижване на Меркурий.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви сервира забавни срещи и позитивни страсти, в случай че не сте прекомерно доверчиви и подготвени да споделяте проектите си при ретроградното придвижване на Меркурий. Имате опция да приключите бързо дилемите си и да пътувате. Не бягайте от отговорност и не отменяйте наличието си на работното място, единствено тъй като желаете да си почивате.

РИБИ

На работното място вършиме усещане с интензивността си, която ще ви помогне да се справите със дилемите си. Вашите хрумвания ще получат поддръжка. Денят е удобен за дейни дейности от ваша страна и за взимане на значими професионални решения, с цел да не изпаднете във финансови усложнения при ретроградното придвижване на Меркурий. Успехът е с вас.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР