Астро-аспекти На 28 март Меркурий съвпад Юпитер На 30 март Марс тригон

...
Астро-аспекти
На 28 март Меркурий съвпад Юпитер
На 30 март Марс тригон
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 27 март до 2 април

Астро-аспекти

На 28 март Меркурий съвпад Юпитер

На 30 март Марс тригон Сатурн

На 30 март Венера съвпад Уран

Луната през седмицата се движи през знаците – Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 27, 31 (след 14:00ч) март; 01, 02 април

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 27, 29, 30, 31 март; 1, 2 (до 16:00ч) април

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо. 

28.03. 04:40 - 28.03. 13:23
30.03. 16:47 - 01.04. 01:32

02.04. 09:04 - 02.04. 13:58

Овен – Тази седмица ще бъде белязана от същински напредък в професионалната сфера, който е резултат от упоритата ви работа в предходните интервали. Трябва да предприемете нови стъпки и да се позиционирате по по-добър метод за вашето развиване. Вашите ползи се трансформират. Балансирайте страстите си тeзи дни, като дозирате тревогата и импулсивността. Време е да се вгледате повече в себе си и да разберете по-дълбоко измененията, които се случват. Вярвайте в капацитета си и развивайте водачеството си рационално. От вас зависи да дадете цвета, от който се нуждае връзката ви.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.03. 

Бъдете деликатни – 29, 30.03.

Телец – Това е продуктивна седмица за разрешаване на разнообразни обстановки. Направете всичко допустимо да преодолеете несигурността си и страховете, тъй като е време да се изправите и да действате самоуверено, с цел да следвате пътуването си през живота. Марс в знака Рак, задейства значими решения, които ще ви накарат да поддържате връзка по-настоятелно с хората към вас.  Всичко ще зависи от прочувствената ви дарба да употребите надзор върху обстановката. Подходящо време за разширение на кръга от познати, възобновяване на другарски връзки. 

Благоприятни дни – 29, 30.03.

Бъдете деликатни – 31.03.; 01.04.

Близнаци – Тъй като планетите работят за вас, няма да имате причина да се оплаквате. Очакват ви нови благоприятни условия, единствено от вас зависи дали ще ги употребявате или не. Можете даже да започнете нещо напълно ново. От началото на седмицата може да сте цялостни с сила, самоуверено да се впуснете в реализирането на новаторските си проекти. С вас е силата на дързостта, която ви оказва помощ при всеки поврат на ориста, даже в случай че предстоят невъобразими неща. Бъдете себе си, в този момент всичките ви мощни страни могат да излязат на повърхността и да извърнат живота ви в друга посока.

Благоприятни дни – 31.03.; 01.04.

Бъдете деликатни – 27, 28.03.

Рак – Преди да говорите, би трябвало да преброите най-малко до 10, с цел да избегнете да кажете нещо, което освен може да нарани другите, само че и да отсече клона отдолу под вас. Този интервал е извънредно рисков, когато можете да се нараните освен до момента в който шофирате, само че и в дома си. Може да ви се случи нещо, което е по-добре да запазите в загадка. Това е изключително правилно, когато става дума за обич. Опитайте се да преодолеете вътрешният боязън и неувереността в себе си, не се опасявайте от смяната. Основното нещо е вярното приоритизиране. Звездите няма да ви изоставят и ще ви оказват помощ да извършите желанията си.

Благоприятни дни – 02.04.

Бъдете деликатни –29, 30.03.

Лъв – Необходимо е да се усъвършенстват работните процеси, като се отделя време единствено на това, което заслужава най-голямо внимание. Време е да подредите целите си вярно. Може да се увлечете от яд или да сте по-раздразнителни от нормално, само че преодолейте това. Страхът ви от промени е натурален, само че в случай че продължите деликатно и настойчиво, като се фокусирате върху нови благоприятни условия, ще можете да продължите напред. За страдание финансовите ви каузи демонстрират плачевна картина. Може да се случи по този начин, че да не можете да разпределите парите и банковата ви сметка да е празна още в средата на месеца.

Благоприятни дни – 27, 28.03.

Бъдете деликатни –31.03.; 01.04.

Дева – Силата на пролетното Слънце може да ви даде подобен оптимизъм, че по-смело да се впуснете в лелеяните проекти. Можете да постигнете всичко с неизменност. Страховете и подозренията ви в този момент могат да останат на назад във времето, само че в това време се уверете, че не отивате в другата прекаленост и не защитавате личните си ползи капризно и нападателно. Можете да се свържете с хора, които ще ви бъдат от огромна изгода в бъдеще. Ако извършите първата стъпка в нещо тази седмица, това е задоволително, продължете търпеливо и без да бързате, тъй като по този начин можете да намалите шанса си и да извършите неточност. 

Благоприятни дни – 29, 30.03.

Бъдете деликатни –27, 28.03.;02.04.

Везни – Имате огромна потребност от естетика и успявате да я постигнете. Имате също хрумвания за насладите от живота, само че знаете тъкмо по какъв начин да живеете в слънчевата страна на живота. Сигурност, успокоение, физически удоволствия, хубост и вкусна храна... Старата сентенция в никакъв случай не е била по-актуална от този месец: когато ориста затвори една врата, незабавно може да отвори друга. Всичко това може да се отнася на първо място за вашето битие. Неочаквана среща или вест може мощно да ви развълнува. Оптимистичната позиция ви оказва помощ да се справите с компликациите.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.03. 

Бъдете деликатни – 29, 30.03.

Скорпион – През седмицата би трябвало да се довършат всички проблеми, които са почнали, само че е значимо да не пропуснете главното, да го отделите от незначителните обстоятелства. Свежата мощ на пролетта може да ви помогне постоянно да забелязвате положителната страна на нещата, колкото и непредвидена и непредвидена да е обстановката. Връзките имат собствен личен живот, те могат да се трансформират. Можете да планирате, мечтаейки за бъдещето по подобен метод, че да можете да видите оттатък сегашния миг рестриктивните мерки, които пораждат в този момент.

Благоприятни дни – 29, 30.03.

Бъдете деликатни – 31.03.; 01.04.

Стрелец – През тази седмица във вас може да се освободи повече сила от нормално, да искрят хрумвания, да бликат креативен сили. Разбира се, нововъведенията изискват задоволително храброст и по-малък или по-голям скок в незнайното. Ако има смяна в връзките ви, реагирайте почтено, само че не нараняващо. Нови благоприятни условия, изменен дневен ред, смяна в метода на живота или възприемането на нов табиет - всичко това ще бъде допустимо през идващите дни и в този момент е моментът да се измененията към по-добро.

Благоприятни дни – 31.03.; 01.04.

Бъдете деликатни – 27, 28.03.

Козирог – През седмицата доста неща могат да се обновят, трансформират, трансформират към вас. Вижте опциите във всяка смяна, открийте насладата, присъща на новостите. Периодът носи опцията за цялостно възобновяване, в този момент можете храбро да се хвърлите в откриването на новото. Може да зародят непредвидени обстановки, нова информация. Вашето мото: „ По-малко думи – повече дейности “. Новата седмица ще донесе на мнозина и нови запознанства. Ако към този момент сте необвързани, допустимо е да намерите своята обич. 

Благоприятни дни – 02.04.

Бъдете деликатни –29, 30.03.

Водолей – Имайте смелостта да се изправите пред провокациите, даже в случай че би трябвало да употребявате скритите си запаси. Сега е моментът да обновите и реализирате фантазиите си, даже непредвидени събития да пресекат пътя ви. Не всеки обаче схваща шегата, тъй че би трябвало да внимавате с кого се шегувате. Общуването с приятни хора ще ви помогне да си върнете самочувствието. Може да се появи някой от вашето минало и в душата ви да избуят мемоари. Важно е да спрете да търсите прикрит смисъл във всичко, което се случва. 

Благоприятни дни – 27, 28.03.

Бъдете деликатни –31.03.; 01.04.

Риби – Възможността за пролетно възобновяване също е отворена за вас, могат да зародят нови и вълнуващи обстановки. Доверете се на интуицията си, пробвайте се да почувствате от какво се нуждае вашият любим/а сега. Споделената наслада оказва помощ за облекчение на напрежението. Сега е моментът да обновите и реализирате фантазиите си, даже непредвидени събития да пресекат пътя ви. Имате късмет за всичко, единствено не се затваряйте в личния си дребен свят. Трябва незабавно да се отървете от мислите, които отблъскват шанса.

Благоприятни дни – 29, 30.03.

Бъдете деликатни –27, 28.03.;02.04
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР