Астро-аспекти На 6 февруари Меркурий секстил Нептун На 8 февруари

...
Астро-аспекти На 6 февруари Меркурий секстил Нептун На 8 февруари
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-аспекти

На 6 февруари Меркурий секстил Нептун
На 8 февруари Венера секстил Уран
На 10 февруари Меркурий съвпад Плутон
На 11 февруари Меркурий минава във Водолей

Луната през седмицата се движи през знаците – Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 8, 10 и 11 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 6, 7, 8, 9, 11, 12 февруари

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

06.02. 16:17 - 06.02. 23:15
09.02. 08:41 - 09.02. 10:48
11.02. 18:42 - 11.02. 20:36

 жена

Овен – Седмицата ще бъде добра и сполучлива за дейните и целеустремени представители на знака, които не са привикнали да седят със скръстени ръце. Именно те ще могат да се оправят с компликациите и да тръгнат по пътя на триумфа, в случай че проявят повече разпоредителност и неизменност. Всичко, което е належащо, е да определите задачата си за близкото бъдеще и да се доверите на интуицията си. Не прекалявайте с преобладаващото отношение към близките и околните, а проявете към последните повече грижи и внимание. Това ще ви защищити от възможни кавги.

Благоприятни дни – 6
Бъдете деликатни – 10, 11

Телец – Звездите желаят да ви създадат щастливи. Космическата сила ще ви даде сили да разрешите всички проблеми. Имате сериозен късмет да се придвижите напред. Не се фокусирайте върху дреболии и проблеми, настройте се към позитивни мисли. През уикенда се предлага да промените ситуацията и да си починете добре. Общуването с другари и семейство ще донесе доста приятни страсти и ще ви отпусне. Добре е да се фокусирате върху сантименталната страна на живота си и да се опитате да се насладите на обич, другарство или просто да отворите сърцата си за романтиката.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 6, 12

Близнаци – Предстоящата седмица дава обещание добър интервал като цяло с дребни изключения. Проявете повече самообладание - не всичко ще се подреди незабавно, изключително през първите дни. Избягвайте напрежението, не се оставяйте на отрицателните страсти да ви завладеят и стойте надалеч от тези, които ви нервират. Повечето от вас ги чака прелестно запознанство, изненада или сантиментална среща. Също по този начин допустима е смяна в персоналния живот. Не се тормозете, в случай че в началото измененията ви наподобяват стряскащи.

Благоприятни дни – 6, 10, 11
Бъдете деликатни – 7, 8

Рак – Старайте се да реализирате всичко планувано през седмицата, макар че може да срещнете пречки и компликации. Някои събития ще ви създадат по-активни и упорити от нормално. Ще имате поддръжка и схващане от близки хора. Избягвайте напрежението и преумората, защото това ще отслаби имунната ви система. Пазете се от настинки и внимавайте да не преохлаждате тялото - това може да предизвика обостряне на хронични болести. Мислете преди да говорите, другояче рискувате да си създадете врагове.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 10, 11

 жена

Лъв – Звездите ви поучават през тази седмица да бъдете по-търпеливи и да се движите в определената посока – това ще ви помогне да се доближите до триумфа и достиженията. Има опция за ненадейно и непланирано пътешестване, ново обграждане и запознанства. Новите покупки ще покачат настроението ви. Проверявайте качеството на продуктите, които ядете. В живота на свободните представители на знака може да се появи ново запознанство или непредвиден поврат. Щастието скоро може да почука на вратата ви, тъй че бъдете нащрек.

Благоприятни дни – 9, 10, 11
Бъдете деликатни – 6, 12

Дева – Настройте се към позитивното – тогава доста неща ще ви се отдават елементарно, стига да не сте мързеливи или да разчитате единствено на другите. Бъдете дейни и упорити, само че не очаквайте бърз резултат. Важно е да показвате положително образование, да бъдете сдържани, възпитани и да контролирате страстите си. В противоположен случай рискувате да си създадете врагове, които да попречат на осъществяването на вашите проекти. Добрата отмора и общуването с приятни хора и с хора със сходни мисли ще ви оказват помощ да намерите излаз от сложна обстановка. Не е желателно да стартирате нови каузи.

Благоприятни дни – 12
Бъдете деликатни – 7, 8

Везни – За вас новата седмица може да е сложна и незадоволително предвидима. Настроението ви постоянно ще е изменчиво през седмицата. Не си изкарвайте ядовете върху околните, деца и сътрудници. Те не са отговорни, че сте изтощени от работа. Вземайте решения въз основа на личното си мнение и преценка. Отделете време за фамилна отмора. Опитайте се да се настроите позитивно, да не действайте бързо и импулсивно и тогава шансът може да ви се усмихне. Доверете се на интуицията си и ще постъпите вярно. Препоръчително е да посетите храм.

Благоприятни дни – 6
Бъдете деликатни – 10, 11

Скорпион – Първата половина на седмицата ще бъде релативно спокойна. През втората ѝ половина може да срещнете компликации. Не са изключени и битови проблеми. Благоприятен интервал за демонстрация на внимание и грижи в фамилните връзки. С малко повече приемливост и взаимни отстъпки бихте могли да поддържате хармонията и разбирателството в връзките. Опитайте се да деянията повече въображение за взаимно развлечение. Очаква се да има нараснал интерес към вас от страна на противоположния пол, в случай че сте свободни.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 6, 12

Стрелец – Това е провокационен интервал за вас. Може да ви донесе както отчаяние, по този начин и сбъдване на секрети очаквания. Не се отклонявайте от плануваната цел, макар че може да имате компликации - в действителност всичко ще бъде постижимо, в случай че имате самообладание и се научите да чакате резултата. Не се претоварвайте с работа и отговорности. Основният ви зложелател през идващите дни може да бъде мощната изтощеност, тъй че се пробвайте да обърнете повече внимание на съня и почивката. Обърнете си повече внимание.

Благоприятни дни – 6, 10, 11
Бъдете деликатни – 7, 8

 жена

Козирог – Седмицата ще изисква от вас целенасоченост и дарба за бързо взимане на решения, интензивност във всяка обстановка. Обърнете повече внимание на тези проблеми, които преди не сте могли да разрешите. Не критикувайте началството и избягвайте непотребните разногласия с сътрудници. Научете се по какъв начин вярно да поддържате връзка с токсични хора, с цел да се предпазите от тяхното отрицателни въздействие. Отделете задоволително внимание на фамилните въпроси. Редът и вниманието са главните ви съдружници през идващите дни.

Благоприятни дни – 7, 8
Бъдете деликатни – 10, 11

Водолей – През седмицата ще доминира силата на високите трептения. Нови вероятности и благоприятни условия има на хоризонта. Меркурий ще укрепи позициите ви, когато влезе във вашия знак в края на интервала. Бъдете дейни и се пробвайте да извършите всичко, което сте възнамерявали - този път ще съумеете да го извършите по-бързо, в сравнение с допускате. Не променяйте проектите си и не се отхвърляйте от това, което в действителност заслужава вашето внимание и време. Мнозина ги чакат забавни събития през идващия интервал.

Благоприятни дни – 9, 10, 11
Бъдете деликатни – 6, 12

Риби – Избягвайте да поемате ненужни опасности, защото триумфът в приключенията ви ще бъде съвсем нулев. Използвайте времето през седмицата, с цел да разрешите проблемите, с които не сте имали време да се занимавате преди. Не разчитайте на непознато присъединяване и поддръжка. Въздържайте се от фрапантни решения - има възможност те да се окажат неправилни и да влошат обстановката. Обърнете се към околните - те ще ви оказват помощ да преодолеете доста компликации и неприятности. Очакват ви нови перспективни запознанства.

Благоприятни дни – 12
Бъдете деликатни – 7, 8
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР