Астро-аспекти: На 27 юли Юпитер в секстил с Нептун На

...
Астро-аспекти: На 27 юли Юпитер в секстил с Нептун На
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 27 юли до 2 август

Астро-аспекти:

На 27 юли Юпитер в секстил с Нептун

На 27 юли Венера в площ с Нептун

На 27 юли Меркурий в площ с Марс

На 30 юли Меркурий в съпротива с Юпитер

На 30 юли Меркурий в тригон с Нептун

На 1 август Меркурий в съпротива с Плутон

На 2 август Слънцето в площ с Уран

Луната се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог.

Благоприятни дни за подкастряне – 27 (до 13:50ч), 28 (след 15:05ч), 29 (до 16:15ч), 30, 31 юли, 1 и 2 август

Благоприятни дни за боядисване на косата – 28 (след 15:05ч), 29, 30, 31 юли, 1 август

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

27.07. 04:10 - 27.07. 07:13

29.07. 07:02 - 29.07. 10:26

31.07. 03:09 - 31.07. 14:59

02.08. 17:01 - 02.08. 21:12

Овен – Успешна и хармонична седмица, в която ще имате поддръжката на Слънцето, Венера и Марс. Желанието ви да се забавлявате и стремежът към удоволствия ще се ускори. Като цяло шансът ви ще се усили. Творчески планове, както и обществени събития, занимания в свободното време ще бъдат сполучливи. Все още има мъчителна точка тези дни. Меркурий се среща с Марс и Плутон в сериозен аспект. Тази сила може да провокира компликации и яд. Бъдете деликатни. Много е значимо да заемете личната позиция. Работете върху значимите за вас неща, без значение какво мислят другите или по какъв начин ви преценят.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Телец – Енергията, която получавате от планетите ви прави енергични и безапелационни. Венера няма да ви изостави със своето застъпничество. Може би пътят ви е затрупан с рози, само че би трябвало да имате поради, че някои от тях може да се окажат с тръни. Фокусът на вниманието ви ще е ориентиран основно към вашето семейство, домашните каузи и въпроси, свързани с дома или собствеността като цяло. Подкрепата на околните ще способства за вашия персонален триумф. Доверете се на интуицията си и не слушайте препоръки от хората към вас. Това може да ви спести някои съществени пропуски и неточности в бъдеще. Таен обожател - представител на противоположния пол ще прояви признаци на внимание.

Благоприятни дни – 01, 02.08.

Бъдете деликатни – 27, 28.07.

Близнаци – Преминавате през доста позитивно развиване във връзка с самореализацията си. Нищо не пречи на вашия професионален триумф. Чувствайте се свободни да се справите с малко по-трудните планове! Потокът от информация и хрумвания ще се ускори. Правете верните заключения от всяка обстановка и не повтаряйте грешките си. Може да ви бъде препоръчана лидерска позиция в група, колектив, социална организация. Съдбата ще облагодетелства тези Близнаци, които са дейни и останат правилни на своите идеали. Общуването е качество, което ще ви донесе триумф.

Благоприятни дни – 27.07.; 02.08.

Бъдете деликатни – 29, 30, 31.07.

Рак – Очаква ви една енергична седмица, в която може да постигнете доста. Имате сериозната поддръжка на Уран и Нептун. Слънцето се движи през вашия 2-ри безоблачен дом на парите и заработките, заради което материалните ползи излизат на напред във времето. Парите ще ви бъдат приоритет. Някои ще се замислят за промяна на нова работа или търсене на спомагателни източници на приходи. С Меркурий във вашия знак доста от вратите са отворени за вас, даже да се наложи да почукате на една или друга врата малко по-трудно, към момента се отварят огромни благоприятни условия.

Благоприятни дни – 27, 28.07.

Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Лъв – Когато Слънцето и Марс се нареждат толкоз удобно, светът е безусловно отворен за вас. Сега става въпрос за продан на хрумвания, среща с други хора и други благоприятни условия. Възползвайте се от позитивния капацитет на този интервал, демонстрирайте своята мощ и увереност, работете по-ефективно и проявете благотворителност към другите. Всичко това ще ви помогне да постигнете елементарно персоналните си цели и да привлечете тези, които желаете да впечатлите. Разбира се, любовта също играе съществена роля в сегашния миг. Привличате към себе си хората, които харесвате и желаете.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете деликатни – 27, 28.07.

Дева – Имате страхотни предпоставки за една мощна седмица. Но квадратурата на вашият шеф Меркурий с Марс също не трябва да се подценява. С този аспект сте склонни да „ стъпите” в нещо, каквото не би трябвало. Някои ще избират при всяка опция уединението. Засилва се вашата сензитивност. Може да се появи предпочитание за благотворителни дейности. Можете да започнете профилактично лекуване или член на вашето семейство да изпитва усложнения в работата или със здравето. Възможно е да станете жертва на интригите на секрети врагове, ориентирани към подкопаване на положителното ви име.

Благоприятни дни – 27, 28.07.; 01.08.

Бъдете деликатни – 29, 30, 31.07.

Везни – Тази седмица Слънцето и Венера ще работят във ваша изгода. Вашите вероятности са доста положителни. Това включва и любовта. Свободните представители на знака би трябвало да държат очите си отворени. Двойките преоткриват общи ползи. Ще създадете нови другарства, както и ще се радвате на старите. Ще деянията благотворителност и подготвеност да помагате на другите. На хоризонта ви може да се появи прелъстителен човек, който ще покаже признаци на внимание към вашата персона. Трябва да сте по-внимателни с паричните средства. Няма да има съответни проблеми с парите, само че е допустимо да желаете да извършите скъпа покупка и това да разклати бюджета ви.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Скорпион – Слънцето в символ Лъв е в площ към вашия знак, по тази причина от време на време не ви е елементарно да прецените кое е положително за вас и кое не. Понякога се преуморявате. Тази седмица има висок риск да прекалите още веднъж със себе си. Вашата самонадеяност и мощ на волята ще бъдат подложени на тестване. Възможно е да зародят компликации, свързани с вашите родители, шефове или други хора, свързани с властта. Проблемите се основават най-много от вашето държание и отношение към вашите отговорности. Прекарвайте повече време с половинките си, търсете общи ползи и се занимавайте с нещо дружно.

Благоприятни дни – 01, 02.08.

Бъдете деликатни – 27, 28.07.

Стрелец – Слънцето и Марс отлично ви подтикват и проправят пътя за вас през седмицата. Ще се чувствате изпълнени със мощ и сила. Положителната сила се придвижва и във вашите планове, проекти и резултати в професионален триумф. Възможни са контакти с забавни хора. Не би трябвало да се доверявате на препоръките на човек, който явно се пробва да завоюва вашето доверие. Не се опитвайте да прикривате неприятното си въодушевление, а да се отървете от аргументите, които са го предизвикали. Вашите неразположения са дребни и мимолетни, тъй че не се тормозете за тях! Просто би трябвало да си починете малко, да се успокоите.

Благоприятни дни – 27.07.; 02.08.

Бъдете деликатни – 29, 30, 31.07.

Козирог – За страдание Меркурий е в под напрежение аспект към вашия знак и следва да се срещне в площ с Марс. Това значи, че няма да получите поддръжка в решаващи моменти и някои неща ще се объркат. Просто бъдете готови и не очаквайте прекалено много. Може да изпитвате непрекъснат стрес, непрекъснато да би трябвало да преодолявате нещо, да се борите за нещо. Въпреки това ще бъдете решителни и изпълнени с воля да се справите с компликациите. Пренебрегването на работните ви отговорности може да ви донесе разнообразни типове проблеми. В четвъртък проявете повече усърдие. Внезапно могат да пламнат усеща, да се появят нови запознанства, блян към развлечение, непредвидени решения, флирт - всичко това може да се случи ненадейно. Сексуалният капацитет също се усилва.

Благоприятни дни – 27, 28.07.

Бъдете деликатни – 01, 02.08.

Водолей – През тази седмица Марс освен укрепва самочувствието ви, само че и физическата ви мощ. Буди голяма упоритост, което ви води огромна крачка напред и най-после малко по-близо до дадената цел. Просто имате в действителност положителни звезди в този момент. Но това не би трябвало да е причина да сте безразсъдни. Има и подводни камъни, които ще би трябвало да заобикаляте внимателно. Много е евентуално да влезете в открит спор и борба с колегата си. Могат да се случат неочаквани и непредвидени неща, по тази причина бъдете доста деликатни, също по този начин, когато пътувате, защото са вероятни транспортни проблеми, повреди.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.07.

Бъдете деликатни – 27, 28.07.

Риби – Тази седмица Нептун, вашата ръководеща планета, е на ваше разположение. Той среща Меркурий в тригон и Юпитер в секстил (именно с него той ви доближава към чудесата на живота). Във вторник ще се чувствате изключително сантиментално, ще притегляте погледите на близките. Шефовете ще оценят работата ви, допустимо е да получите бонуси и не е наложително да са единствено материални. Въпреки това, звездите предлагат през този интервал да не се претоварвате и да си позволявате да се отпускате по-често. Възможно е да имате терзания по отношение на работата си или здравето – вашето лично, на домакински любим или на член на фамилията. Упражнения, чист въздух и здравословен сън - това са „ трите кита “, които ще ви оказват помощ да поддържате положително здраве при всевъзможни условия! Не се разстройвайте поради дреболии, гледайте на живота с повече оптимизъм.

Благоприятни дни – 27, 28.07.; 01.08.

Бъдете деликатни – 29, 30, 31.07.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР