Астро-аспекти На 25 май Марс в секстил с Уран –

...
Астро-аспекти На 25 май Марс в секстил с Уран –
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 25 до 31 май

Астро-аспекти

На 25 май Марс в секстил с Уран – аспектът дава повод да се излезе от рутината, да се направи нещо ново, извънредно. Планетните сили подтикват изобретателността, инициативността, предприемчивостта. Допълнителната самодейност, ентусиазъм и мотивация са идеални за започване на сложни задания или неща, които сте отсрочили.

На 28 май Меркурий в съвпад със Северният Лунен възел – нови хрумвания, които носят прогрес и ново схващане на събитията. Да се заобикалят прекомерно прочувствените реакции.

На 28 май Меркурий минава в символ Рак

Луната ще се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни.

Благоприятни дати за подкастряне – 26, 27, 28, 29 (до 12:00ч), 30 (след 13:17ч), 31 (до 14:30ч) май

Благоприятни дни за боядисване на косите – 25, 26, 28, 29 (до 12:00ч), 30 (след 13:17ч), 31 май

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

27.05. 04:07 - 27.05. 09:34

28.05. 16:31 - 29.05. 14:41

31.05. 12:18 - 31.05. 17:39

Овен – Седмицата дава обещание да бъде сполучлива за всички, които са дейни и стимулирани и не са привикнали да седят безделно. Те ще могат да се оправят с компликациите и да поемат пътя към триумфа, в случай че проявят повече разпоредителност и неизменност. Ситуациите ще изискват вашата увереност и дарба да вземате решения бързо, да действате незабавно. Благоприятно време за персоналния живот. Повишената половост ще притегли вниманието на членовете на противоположния пол. Сега мислете по-малко за покупки и придобивки, в противоположен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете деликатни – 25, 26

Телец – Не очаквайте поддръжка от други хора, мъчно бихте я получили. Някои дори може интензивно да пречат на вашите проекти или да популяризират злословия, тъй че се пробвайте да не разкривате на никого своите проекти. Участвайте интензивно във всички домашни и битови въпроси. Опитайте се да отделите повече време на децата и родителите, те се нуждаят от вашето внимание. Добра седмица за тези, които мечтаят за обич и желаят да преодолеят самотата. Избягвайте връзка с тези, които не са свободни - сходни сантиментални връзки могат да повлияят отрицателно на репутацията ви и даже да ви донесат след това разочарования.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Бъдете деликатни – 27, 28

Близнаци – Тази седмица ще ви донесе доста шанс. Начинанията ви имат добър късмет да завършат сполучливо. Има удобни условия за осъществяване на значими проекти и постигането на отлични резултати. В момента можете да извършите доста. Използвайте този късмет. Погрижете се за себе си и се пробвайте да изглеждате по-ярки и ефектни – ще притегляте вниманието, няма да останете незабелязани. За тези, които към този момент са във връзка, звездите дават обещание изцяло нов поврат на събитията, а тези, които към момента търсят своето благополучие, би трябвало по-често да си отварят очите на четири.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете деликатни – 30, 31

Рак – Седмицата е извънредно удобно време за бизнес и работа. Избягвайте да говорите празни приказки, а вместо това обръщайте повече внимание на делата си. Избягвайте спорове и разногласия, изключително с мъж от зодиакалния знак Лъв. Не настоявайте за личната си справедливост - евентуално е, правейки някакви изводи, доста да грешите или да не виждате цялостната картина на протичащото се. За да постигнете мечтаната цел в любовта, би било хубаво да употребявате трикове и метода на дребните взаимни отстъпки. Действайте меко и нежно.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете деликатни – 25, 26

Лъв – Тази седмица сте преизпълнени с сила, работата е лесна и противоречива. Звездите ще ви оказват помощ да се справите с компликациите, даже в случай че ви се коства, че нямате избор. Някои срещи, запознанства и съвпадения може да не са по никакъв начин инцидентни. Добре е да си съставите явен проект за деяние и да избягвате спонтанните мисли и дейности. Това ще ви помогне да се концентрирате. Не бързайте с нещата и слушайте тялото си - всяко претоварване може да повлияе отрицателно на работата му и самочувствието ви. Ако от дълго време желаете да измененията метода си на живот, действайте в този момент.

Благоприятни дни – 31

Бъдете деликатни – 27, 28

Дева – Седмицата ще ви донесе напрежение и известна раздразнителност. Не разчитайте на бърз триумф идващите дни - всичко ще напредва по-бавно, в сравнение с очаквате. Опитайте се да не чакате всичко да се позволи от единствено себе си, а да действате интензивно. В някои обстановки няма да ви е елементарно. Обърнете внимание на околните и се пробвайте да погледнете по друг метод на това, което ви тормози. Дръжте щастието си надалеч от любопитни очи и уши. Старайте се да говорите допустимо минимум за себе си и за обичания човек. И не слушайте препоръките на други хора, значимо е какво споделя сърцето ви.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете деликатни – 30, 31

Везни – Седмицата ще ви донесе доста позитивни страсти. Не поемайте доста работа и не се опитвайте да се справите с всичко едновременно – належащо е да обръщате внимание на околните, на любовта и вдъхновението. Пазете се от кавги - всеки опит за оказване на напън върху другите, спор и отбрана на личното мнение може да не е във ваша изгода. Най-накрая можете да си починете и да се отпуснете, да прекарате времето както желаете. Късметът ще е постоянно с вас. Стомахът ви е уязвим, избягвайте подозрителна храна, пазете се от натравяне. Купувайте единствено висококачествени и свежи артикули.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете деликатни – 25, 26

Скорпион – Седмица на дейните дейности, която ще донесе доста спонтанност и непредсказуемост. Всяко деяние би трябвало да бъде уравновесено и добре премислено. Мнозина ще желаят вашата поддръжка, обич, тъй че не се ограничавайте и обръщайте задоволително внимание на тези към вас. За предпочитане е да не влизате във връзка или да свързвате живота си с нов за вас човек, тъй като възприятията ви елементарно могат да се трансформират в близко бъдеще. Пазете се от кавги и не вярвайте на клюки и злословия - може съзнателно да ви предизвикат към ревнивост и съмнение към обичания човек.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Бъдете деликатни – 27, 28

Стрелец – Тази седмица ще е присъща за вас заплеснатост. Можете да забравите за своите обещания и отговорности. Бъдете деликатни, само че по-добре записвайте най-важното. Не планирайте доста неща за извършване. Преосмислете държанието си в последно време. Може да откриете грешките, които ви пречат да постигнете прогрес и триумф. Завършете работата си и се пробвайте да употребявате новите благоприятни условия – тези дни ще имате доста от тях и ще се справите с всички компликации, при изискване че сте дейни. Пазете се от прибързани изводи и не вярвайте на всички думи на другите хора.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете деликатни – 30, 31

Козирог – Настоящата седмица ще разсъни у вас предпочитание да уредите делата си и да възстановите реда в тях. И в случай че нещо е излязло отвън вашия надзор, тогава няма по-добър миг да се справите с това. Използвайте концепциите си, само че не бързайте да вършиме нещо, което е под подозрение или което не ви харесва. Ако животът ви би трябвало да бъде реформиран и да измененията определения път - не го отлагайте за по-късно. Отпускайте се и си давайте нужната отмора. В това няма нищо неприятно. Опитайте да обърнете задоволително внимание на персоналния си живот. Именно там ви чакат триумфи.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете деликатни – 25, 26

Водолей – Тази седмица ще би трябвало да променяте решенията си повече от един път или да действате при изцяло нови условия. Слушайте себе си, възползвайте се от опита си - звездите ще ви оказват помощ да се справите с компликациите и трудностите, без значение какво се случва. Ще можете да постигнете някоя от задачите си, в случай че деянията повече интензивност и самообладание. Трябва да бъдете малко по-внимателни и да контролирате страстите. Можете по нехайство да обидите някого, на който държите. Следващите няколко дни ще са чудесни за осъществяване на вашите истински хрумвания. Благоприятна седмица за обич.

Благоприятни дни – 31

Бъдете деликатни – 27, 28

Риби – Седмицата ще бъде продуктивна и сполучлива за тези Риби, които възнамеряват смяна или се пробват да изпълнят това, което са възнамерявали от дълго време. Звездите ви дават обещание ярък и забавен интервал. Старайте се да се концентрирате повече върху задачите си. Не бягайте от проблемите във вашия подводен свят, по-добре потърсете помощ и ги разрешете незабавно. Това ще ви помогне да възстановите прочувственото си положение, което може да бъде малко разтърсено. Най-накрая събитията ще се развиват във ваша изгода.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете деликатни – 30, 31
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР