Асоциацията на българските градове и региони връчи годишните си национални

...
Асоциацията на българските градове и региони връчи годишните си национални
Коментари Харесай

Асоциацията на градовете отличи Пловдив

Асоциацията на българските градове и райони връчи годишните си национални награди за 2023 година Сред отличените за следващ път беше и Община Пловдив – тази година в категория „ Спортна инфраструктура “.

Годишните национални награди на Асоциацията бяха в 30 категории. Освен за сполучливо ръководство, общините бяха отличени за осъществените вложения за развиване на спорта и младежките действия, запазване и разпространение на културно-историческото завещание, въвеждане на новаторски подходи в ръководството на общините. Основният аршин на журито за установяване на наградените бяха осъществените общински планове с ясни и устойчиви резултати.

С приз в категория „ Заместник-кмет /голяма община/ “ беше почетен и Анести Тимчев.

„ Поздравявам Асоциацията на българските градове и райони и техните сътрудници, които за поредна година не престават да работят по основаването на интелигентни градове и общини. Тези награди демонстрират, че работим в вярната посока и Пловдив се развива “, съобщи Тимчев при приемането на премиите.

Участие във форума взеха кметове, заместник-кметове, ръководители на общински препоръки, съветници, членове, сътрудници и другари на Асоциацията.

Събитието се осъществя в партньорство с Виваком България ЕАД.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР