Асоциация „Промени живота си сега!” e учредена от г-жа Вили

...
Асоциация „Промени живота си сега!” e учредена от г-жа Вили
Коментари Харесай

Вили Боршукова връща усмивките на онкоболни деца и възрастни хора

Асоциация „ Промени живота си в този момент!” e учредена от госпожа Вили Боршукова – бизнес дама, фризьор и елементарен човек, която през януари 2010 година минава през пъкъла на рака. Тогава осъзнава какъв брой значимо е да не се подценяват постоянните прегледи, посредством които болестта може да бъде намерено в точния момент. Сега, посредством Асоциацията разсънва съзнанието на хората за потребността от постоянна профилактика, с която да избегнат ориста й.

Като притежател на салон Магама, Вили Боршукова се грижи за производството и предосатвяне на перуки за онкологично заболели деца и възрастни нуждаещи се от перуки. Дейността е трудоемка, изисква се точност и експедитивност за производството, тъй като нуждаещи те са доста.


Асоциацията работи целогодишно за идеята, като всеки има опция да помогне с каквото може – набиране на средства за лекуване, повишение на здравната просвета и осведоменост на популацията, както и разпространение провеждането на постоянни профилактични прегледи. Подкрепа оказват и лекари в разнообразни области, онколози, гинеколози, мамолози, експерти по вътрешни заболявания, кожни лекари и други

Благодарение на интернационалното съдействие на компания Магама и британската благотворителна организация THE LITTLE PRINCESS TRUST най-малките ще могат да получат повече безвъзмездни перуки от естетвен косъм. Ние от Асоциация "Промени живота си в този момент! " знаем от какво огомно значение е това за децата. Една красива естествена перука може да повлияе в някои случаи позитивно на тяхното лекуване.
Сега дружно с общи сили можем да помогнем на повече нуждаещи се деца и младежи. От самодейността за даване на безвъзмездни перуки от натурален косъм могат да се възползват дребни деца и младежи до 18 години. А на всеки 2 години може да подновим вашата перука с чисто нова!
"Тези перуки няма да прикрият лекуването или болката ти, а ще увенчаят твоя кураж и храброст.” THE LITTLE PRINCESS TRUST
Посланици на акцията са известни персони в България като Яна Маринова, Ива Екимова, Цеци Красимирова и др.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР