Асоциация “Активни потребители с кампания ,,Колективна покупка предоставя възможност за

...
Асоциация “Активни потребители с кампания ,,Колективна покупка предоставя възможност за
Коментари Харесай

Около 300 лв. спестява домакинство, което участва в първата в България колективна покупка на климатици

Асоциация “Активни консуматори ” с акция,,Колективна покупка ” дава опция за групова поръчка, с която семействата могат да спестят до към 300 лв. при закупуване на климатик.

За да се включат в груповата покупка, потребителите би трябвало да се, което е изцяло гратис. След това, ще получат достъп до преференциална оферта с ваучер за отстъпка, и сами да вземат решение дали да създадат покупката. Кампанията има за цел да сплоти огромен брой хора за групово закупуване на висококачествени климатици, като по този метод ще обезпечи по-ниска цена спрямо тази на пазара, без компромис в качеството.

За да подсигурява качеството на предлаганите климатици, Асоциация “Активни консуматори ” е провела без значение лабораторно изпитване на 43 модела с фокус върху тяхната успеваемост, а. Така потребителите ще са сигурни, че в акцията могат да се оферират единствено модели с доста добра оценка. От асоциацията дават и, който мери нужната мощ на климатика по отношение на квадратурата на помещението, с цел да може участниците да преценяват дали уредите от офертата са подобаващи за техния дом.

,,Големият брой поръчки ще обезпечи на потребителите качествени климатици под пазарните цени. Колективната покупка може да спести на всяко домакинство сред 270 и 308 лв. още при покупката, а при дълготрайна употреба спестяванията нарастват, защото сме присъединили единствено тествани модели с доста невисок разход на сила. Цените на устройствата са с включен монтаж, като категорично са уговорени какви монтажни действия се включват в цената, с цел да избегнем скрити такси и неточни снабдители. ” Така Богомил Николов, изпълнителен шеф на разяснява първата в България самодейност за групова покупка

В комерсиалната оферта, която потребителите получават след безплатната регистрация, са включени четири модела с мощ 2,5 и 3,5 киловата, които са получили високи оценки в теста на качеството. Кампанията ще продължи до 20 юли, само че количествата са лимитирани и не са обезпечени до крайния период на акцията. Всеки, който желае да се записва, с цел да получи оферта преди края на акцията, може да го направи на този линк:, а регистрацията се смята за годна след удостоверение по имейл.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР