Асиметричните поли са нестандартни, оригинални и интересни. Те позволяват да

...
Асиметричните поли са нестандартни, оригинални и интересни. Те позволяват да
Коментари Харесай

Хитът на пролет 2018 - асиметричната пола

Асиметричните поли са ексцентрични, истински и забавни. Те разрешават да наблегнете фигурата си и да изглеждате стилно - без значение дали сте в офиса, или на празненство.

 Подходящи са както за топло, по този начин и за студено време. Стилистите поучават през хладните месеци да съчетавате асиметричната пола с пълен едноцветен пуловер и високи токчета. За да не ви е студено, можете да комбинирате полата с прилепнала блуза и жилетка. Подбирайте такива аксесоари, които няма да отвличат вниманието от ексцентричната ви и неповторима пола. Не я засенчвайте. През летните месеци ефектна композиция е с изчистена тениска, сандали и подобаваща чанта.

При избора на чорапогащник от голяма важност са цветът и материята на полата ви. Полите, които са в светли тонове и са направени от тънки материи, си отиват с чорапогащи в физически свят. Обратното важи за полите от по-топли и дебели материи, както и тъмните. Те се съчетават най-вече с черни и плътни чорапогащи.

По предписание, асиметричните поли се съчетават с високи токчета. По-удобната им опция са ботите и рокерските ботуши. Препоръчват се обувки в някой от универсалните цветове - черно, бяло, бежово. Моделът също би трябвало да е непоказен, тъй като в противоположен случай ще постигнете противоположен резултат. Вместо стилна и елегантна визия, резултатът ще е безпорядък. Стилистите поучават: в случай че към този момент имате една неповторима дреха в тоалета си, останалата част от него не би трябвало да бие на очи.

Всеки модел стои друго на друга фигура. Ето за какво би трябвало да откриете какво ви стои най-добре и акцентира извивките на тялото ви. Ако желаете да акцентирате върху красивите си крайници, изберете минижуп.  По-слабите дами могат да основат илюзията за обилен контур посредством асиметрична пола с кормила. Воланите основават закачлива, младежка визия и също са измежду шлагерите на идните топли месеци. Асиметричните модели са изключително подобаващи и за по-пълни дами.

При избора на пола е от голяма важност какъв брой постоянно ще я носите. Макар че са подобаващи както за специфични мотиви, по този начин и в всекидневието, другите типове асиметрични поли имат своите особености. Деликатните материи да вземем за пример не са практични за ежедневна приложимост. Те обаче са идеални за публични събития. Една забавна и елегантна пола ви дава доста повече независимост на въображението и опция за съчетания, в сравнение с рокля. Ако желаете да се чувствате комфортно през целия работен ден, заложете на материите, които елементарно се перат и съхраняват.

Трябва също по този начин да знаете на какви цветове да заложите, с цел да наблегнете тена на кожата си. Правилният избор на нюанси ще озари излъчването ви, а неверният ще накара кожата ви да бледнее. По-светлата кожа се акцентира с ярки цветове, които да основават контрастност. Такива са алено, синьо зелено, виолетово. За тъмната кожа пък са подобаващи така наречен дълбоки цветове - тъмносиньо, кафяво, блестящо зелено, махагон.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР