Асеновград. Зелен коридор“ за ваксинация срещу коронавирус е организиран за

...
Асеновград. Зелен коридор“ за ваксинация срещу коронавирус е организиран за
Коментари Харесай

Осигурен е „зелен коридор“ за ваксинация срещу коронавирус в Асеновград утре

Асеновград. „ Зелен кулоар “ за имунизация против ковид е проведен за на следващия ден, 12-ти май. Това оповестиха от пресцентъра на Община Асеновград . Имунизирането ще се прави, както всекидневно, в профилирания кабинет в МБАЛ – Асеновград – на II eтаж в новото крило. Часовете, в които ще се организира акцията, са от 08:30 ч. до 13:30 ч. От лечебното заведение твърдят, че и след края на оповестеното работно време, в случай че има чакащи, ще бъдат обслужени.

Ваксините, с които ще се имунизира, са от Pfizer/BioNTech, Moderna и AstraZeneca. Няма потребност от авансово записване, отива се непосредствено на място. Пациентите ще бъдат допускани до кабинета на групи от по 6-10 души. Целта е да не се позволява скупчване на хора и оптимално да се понижи контактът с другите пациенти в болничното заведение.

Ръководството на МБАЛ - Асеновград приканва хората да носят защитна маска за лицето и да съблюдават отдалеченост най-малко 1,5-2 метра от останалите, да бъдат толерантни и търпеливи, с цел да не се основава ненужно напрежение. От лечебното заведение оповестяват, че ползата към имунизационната акция продължава да е висок и пациенти се обаждат по телефона за информация. В последния проведен „ зелен кулоар “, отпреди няколко дни, са се ваксинирали още близо 150 души.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР