*** Асеновград. От 18.00 ч. пред сградата на Туристическия информационен

...
*** Асеновград. От 18.00 ч. пред сградата на Туристическия информационен
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 21 август

*** Асеновград. От 18.00 ч. пред постройката на Туристическия информативен център започва ултрамаратонът „ Персенк Ултра ".

*** Белоградчик. От 20.00 часа в Летния кино-театър ще се състои юбилеен оперен концерт: Парашкев Хаджиев - „ Мария Десислава ".

*** Бургас. От 14.00 ч. в аулата на УМБАЛ - Бургас министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов ще даде брифинг.

*** Бургас./ Свети Влас. От 20.00 часа в амфитеатър „ АРЕНА " в Свети Влас вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ще открие 6-ото издание на Черноморските награди „ Black Sea Lifestyle Awards 2020 " за най-успешните компании от целия Черноморски район.

*** Бургас. От 7.30 ч. пред постройката на Съдебната палата ще се организира митинг на Сдружение с нестопанска цел „ Синдикат Охрана ".

*** Бургас. От 9.00 ч. в БХГ „ Дружество на художниците " ще бъде показана галерия - живопис на Анна Михайлова, с която се стартира тематичният „ Екстрийм уикенд ".

*** Бургас. От 18.00 ч. в Barabar зад Летния спектакъл в Приморския парк ще стартира шампионатът Burgas Skate Open 2020.

*** Бургас. От 18.30 ч. в Графична база - Бургас ще стартира „ Artoholics " - ателие за изобразяване на тематика „ Жена ".

*** Бургас. От 19.00 и от 20.00 ч. в Експозиционен център „ Флора " ще се организира шоу с папагали.

*** Бургас. От 19.00 ч. в зала „ Петя Дубарова " в Културен център „ Морско казино " ще се организира концерт в границите на майсторския клас на Бертен Доландер.

*** Бургас. От 21.00 ч. в Летния спектакъл ще се организира Гала вечер: „ Дичо и Вензи и бъдещите български звезди ".

*** Варна. От 18.00 часа на входа на Морската градина ще бъде открита галерия с 40 цветни фотографии на доброволците от съдружие „ Чиста Варна ".

*** Велико Търново. От 21.00 часа на откритата сцена в Двореца на крепостта „ Царевец " Веско Ешкенази ще показа „ Годишните времена " на Вивалди и Пиацола в границите на фестивала „ Сцена на вековете ".

*** Пловдив. От 13.30 часа в зала 10 на Районния съд ще се гледа делото против мъж, нарушил наложената му карантина.

*** София. От 10.30 часа посредством платформата Гугъл Meet ще се организира онлайн събитие на БТПП за резултатите от извършените изследвания по план „ Устойчива претовареност и предварителна защита на текучеството на работната мощ ".

*** София. От 21.30 часа на стадион „ Юнак " ще се състои киновечер навън с прожекция на кино лентата „ Травелатор ".

*** Стара Загора. От 10.00 часа в детския отдел на библиотека „ Родина " ще се проведат занимания за деца в границите на самодейността „ Лято в библиотеката ".

*** Търговище. От 9.00 часа в зала „ Христо Самсаров " на Общината ще се организира съвещание на Общинския съвет.

*** Шабла./ село Езерец. От 17.00 часа в парка пред кметството на село Езерец ще бъде показана самодейността „ Място Езерец ". В 17.30 часа ще стартира сказка с тематика „ Решаване на казуса със замърсяването на влажните зони и морските територии на Северното Черноморие ". Събитията са част от програмата на акцията „ Зелени дни ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР