Асена Сербезова и четвъртият ѝ съпруг Петър са пуснали за

...
Асена Сербезова и четвъртият ѝ съпруг Петър са пуснали за
Коментари Харесай

Здравната министърка и четвъртият й мъж продават морския си палат за 115 000 евро

Асена Сербезова и четвъртият ѝ брачен партньор Петър са пуснали за обмен едно от морските си жилища. Тристайният им разкош апартамент се намира в затворен комплекс във Варна, безусловно на метри от морската простор. Жилището, разпростряло се на 104 квадрата, е изцяло обзаведено и разполага с голяма тераса с релакс мебели и барбекю, както и невероятна гледка към вълните.

Здравната министърка и мъжът ѝ са оповестили цена от 115 хиляди евро за жилището, като в левове сумата е към 224 бона. Самият Сербезов се е заел с ролята на брокер и продава жилището в разнообразни групи за недвижими парцели в обществените мрежи персонално. От една страна, двамата с жена му не желали да заплащат ненужно тлъсти комисиони на брокери, от друга, предпочитали да реализират договорката тайно, без непотребна гласност.

Всъщност министърката на опазването на здравето може да се похвали със забележително недвижимо имущество. В имотната си декларация пред КПКОНПИ тя е вписала, че

има необятен апартамент в София с повърхност 115 квадрата. Половината от него е придобила през 2006 година, а втората половина – 10 години по-късно. Общата му цена надвишава 132 хиляди лв., само че по всяка възможност сега пазарната му стойност е най-малко тройна поради оскъпяването на парцелите, изключително тези на територията на столицата. Асена има и три жилището и един гараж във Варна, чиято обща стойност е близо половин милион лв..

Министърката на опазването на здравето е собственичка и на къща с двор в село Курново в Северозападна България. То се намира в община Роман, Врачанско. Цялостната повърхност на парцела е 780 квадрата, а застроената част е от едвам 60. В Курново тя има и имот земя, която също взема на безценица – за малко над 2500 лв..

Мъжът ѝ е надалеч по-скромен в заможен проект и разполага единствено с равнища в село Ряховци, Севлиевско, само че пък има присъединяване в цели 8 компании и поддържа известност на огромен предприемач. Двамата с Асена са напълно пресни младоженци. За брачен партньор №4 тя се венчала на обилна женитба през лятото на 2020 година в частен първокласен винарски комплекс до Стара Загора.

До олтара те стигнали с една от най-скъпите коли в света – бял " Ролс Ройс “, а след церемонията на меден месец отпрашили още веднъж с бяло возило – състезателен " Макларън “ за стотици хиляди левове. Асена и Петър нямат общи наследници, само че имат деца от предходни свои връзки. Здравната министърка е майка на наследник и щерка, които са студенти, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР