Асен Блатечки влезе във форма! 50-годишният актьор стопи шкембето и

...
Асен Блатечки влезе във форма! 50-годишният актьор стопи шкембето и
Коментари Харесай

50-годишният Aсен Блатечки стопи шкембето и паласките

Асен Блатечки влезе във форма! 50-годишният артист стопи шкембето и паласките и към този момент наподобява напълно обичайно. Е, има си отново бръчки по челото и кръгове под очите, само че те са естествени за възрастта и пороците му.

Онзи ден Блатечки паркира автомобила си на столичната улица „ Славянска ” и се насочи пеш към спектакъл „ Сълза и смях ”. Облечен с дежурното си кожено яке, този ден той носеше и суитшърт, чиято качулка топлеше главата му. Пред храма на Мелпомена артистът от „ Фамилията ” побъбри с сътрудници, а след това хлътна вътре и излезе от обективите на папараците ни.
Прави усещане, че за разлика от множеството си връстници, Асен към момента се радва на много избухлив перчем и няма нито един бял косъм! Не е изключено обаче и да боядисва косата си. Той е много суетлив, а и няма по какъв начин да не си дава сметка, че посребряването ще е пагубно за свалките му с млади гаджета.

Бившият на манекенката Диляна Попова е буен пушач от възпитаник, само че в последно време е минал на модерните електронни цигари. Устройството, от което поема тютюневите изпарения, е постоянно в ръката му. Преди 2 години Блатечки се опита да се избави от порока си, само че усети, че неналичието на никотин не му се отразява добре - компенсираше я с доста ястие, от което пък надебеля. Още преди да е минал в свърхтежка категория артистът се върна към папиросите и съумя ненапълно да овладее ошишкването си.
Впрочем, самият Асен и до през днешния ден отхвърля да признае, че напълняването му се дължеше на прекалено хранене в интервала на въздържанието му от цигари. Той твърди, че е отпрал огромния си търбух изцяло целеустремено – желал да качи 15 кг поради ролята си във кино лентата „ Останалото е пепел ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР