Арсенал ще предложи нов договор на един от основните си

...
Арсенал ще предложи нов договор на един от основните си
Коментари Харесай

Арсенал предлага нов договор на една от звездите си

Арсенал ще предложи нов контракт на един от главните си нападатели - Александър Лаказет. Това призна мениджърът на " топчиите " Микел Артета. 29-годишният французин има контракт с клуба до идващото лято, като интерес към него има от страна на Алетико Мадрид, Рома и Севиля.

Артета обаче няма никакво желание да се разделя с нападателя, като заради тази причина ще му бъде препоръчан нов контракт.

" Винаги съм благополучен, когато хората приказват за нашите играчи и спекулират - това значи, че те се оправят добре и получават внимание от други клубове. Ситуацията с Лаказет ще разгледаме през лятото, ще приказваме с него и просто. Сега желая играчи, които са фокусирани единствено върху представянето си и това да извлекат най-хубавото от себе си за тима ".

" Мисля, че Лаказет е в действителност добър, в чудесна форма е от месеци. Той поддържа това равнище, вкарва голове и дава на тима нещо друго. Нуждаем се от такива видове играчи, които играят на най-хубавото равнище. Имаме потребност от такива играчи да творят в последната третина и да създадат разликата ", сподели испанският експерт.

През този сезон Лаказет има 34 мача за Арсенал във всички шампионати, в които е вкарал 13 попадения и е направил 3 асистенции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР