Арсенал изигра най-добрия си мач през сезона в английската Висша

...
Арсенал изигра най-добрия си мач през сезона в английската Висша
Коментари Харесай

Арсенал подчини Челси в битката за Лондон

Арсенал изигра най-хубавия си мач през сезона в британската Висша лига , печелейки изрично с 2:0 против градския противник Челси в дербито на 23-ия кръг на шампионата. Резултатът самичък по себе си не е " победен ", само че " артилеристите " изиграха съвсем съвършен дуел, в който не разрешиха на Челси в нито един миг да води играта.
Още в 14` домакините поведоха, с помощта на извънредно самостоятелно осъществяване на Александре Лаказет. В 38` пък капитанът Лоран Косчелни означи куриозно попадение, откакто не съумя да играе с глава, само че топката се удари в рамото му и влетя във вратата - 2:0.
През второто полувреме Челси нямаше нито едно положително състояние за отбелязване на гол, като " артилеристите " тотално изолираха от играта Еден Азар и " мотора " на " сините " Жоржиньо. Неутрализирайки най-важните играчи на Челси , Арсенал подсигурява лек мач за Бернд Лено и успеха против един от директните противници за влизане в топ 4.
Поражението на Челси пък направи борбата за 3-о и 4-о място извънредно любопитна. В момента Тотнъм е 3-и с 47 точки (мач по-малко) и води с 1 точка на " сините ". Арсенал и Манчестър Юнайтед пък са с по 44 точки и дебнат от задна позиция да изпреварят някой всред лондонските отбори, които сега се намират в топ 4.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР