Арсенал и Наполи следят ситуацията около крилото на Нюкасъл Алан

...
Арсенал и Наполи следят ситуацията около крилото на Нюкасъл Алан
Коментари Харесай

Арсенал и Наполи искат перлата на Нюкасъл

Арсенал и Наполи наблюдават обстановката към крилото на Нюкасъл Алан Сент-Максимин, твърди le10sport. Французинът впечатли още с първия си сезон при " свраките " във Висшата лига, като след подновяването на сезона има 1 гол и 3 асистенции. Френският първенец Пари Сен Жермен към този момент прояви интерес към 23-годишния нападател, само че съгласно източника Арсенал и Наполи също желаят футболиста в състава си.

Все още Нюкасъл не е получил публична оферта за играча си, като съгласно Sportsmail самият Сент-Максимин желае да усъвършенства сегашните си условия, с цел да остане в клуба. Към момента заплатата на французина е 36 000 паунда на седмица и нарастването й може да зависи от промяната на управлението в Нюкасъл.

Мениджърът на " свраките " Стив Брус към този момент съобщи, че нападателят му не се продава и ще остане на " Сейнт Джеймсис парк ", като го дефинира за най-хубавото попълнение за сезона. Крилото има 4 гола и 7 асистенции във всички шампионати от началото на акцията, само че играта му се усъвършенства извънредно доста след рестартирането на Висшата лига.
ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР