Арсенал е набелязал защитника Саша Боей от Галатасарай за лятната

...
Арсенал е набелязал защитника Саша Боей от Галатасарай за лятната
Коментари Харесай

Арсенал си хареса защитник от Галатасарай

Арсенал е набелязал бранителя Саша Боей от Галатасарай за лятната си селекция. Привличането на нов десен бек е главен приоритет за Микел Артета през лятото и по тази причина той се е насочил към 22-годишния французин, твърди " Тутомеркато ".

Боей бе притеглен в Галатасарай от Рен през 2021 година и бързо се наложи в състава на турския гранд. До момента той има 42 мача, 1 гол и 2 асистенции за клуба от Истанбул. Договорът му е до 2025 година, тъй че от Галатасарай ще са в мощна позиция при възможни договаряния за негова продажба през лятото.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Самият футболист е заинтересован от опцията да заиграе в Премиър лийг и то под управлението на Микел Артета, който към този момент потвърди, че умее да развива млади гении. Освен от страна на " артилеристите ", интерес към него има и от много други клубове от Европа, още повече, че цената му не е изключително висока, като сега е оценен на 10-15 милиона евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР