Арогантният албанец се мъкне с един джип гологлави мутри след

...
Арогантният албанец се мъкне с един джип гологлави мутри след
Коментари Харесай

Фавиол се мъкне с охрана за 20 бона

Арогантният албанец се мъкне с един джип гологлави мутри след него, научи HotArena.

От като се опаричи от продажбите на парфюма си, младият ютубър не стопира да се фука със скъпи коли и родни хубавици. Именно това докарало главоболия на Сефери. Блогърът се оплакваше на другари, че получава многочислени закани в обществените мрежи и беше прекратил разходките си из столичните заведения. Но не за дълго. От няколко седмици Фавиол си бръмчи още веднъж по чалготеките със яка защита. Четирима дрешника следват неотлъчно  младият бизнесмен до момента в който той не спирал да мутрее. 5 бона на глава е заплатата на главорезите му разбра HotArena, само че най-скандалното е кой го охранява.

На всички в шоубизнеса са ясни връзките на Фавиол с ъндърграунда . Ютубърът израстнал в Бургас, където движел с безскруполните рецидивисти от бандата на Рижите. Именно едни от най-опасните бургаски бандити го пазили сега.

Сефери не се тормози да качи фотография във инстаграм, на която на заден декор се вижда един от гардовете му, а наглостта му стигна до там, че той да напише на фотографията “Гърба ми бие ”.

HotArena разпозна добре познатият на полицията Димитър по прякор Багера. Криминално проявеният Финдулов, от който е проплакал цялостен Бургас, се подвизавал в София от както заработва като гард на Фавиол. Точно той “отговарял ” и за другите охранители на младият парфюмерист. 130 килограмовият пехливанин е арестуван неведнъж поради побоища и наръгвания с нож. Припомняме че преди 3 години Багера лежа в пандиза, поради група занимаваща се с рекет.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР