Армен Назарян и Едмонд Назарян подаряват 1000 едномесечни карти за Pulse Fitness & Spa!

...
Армен Назарян, Едмонд Назарян и Pulse Fitness & Spa Ви
Коментари Харесай

Армен Назарян, Едмонд Назарян и Pulse Fitness & Spa Ви канят да се възползвате от уникална възможност. Само до 15.10 може да получите напълно безплатна едномесечна карта за фитнес, спа и групови занимания в Pulse Fitness & Spa.

От предложението могат да се възползват първите 1000 души, които се регистрират на специална страница, достъпна на .

Двамата шампиони са твърдо решени да мотивират повече българи да започнат да спортуват като те самите са редовни посетители на клубовете Pulse Fitness & Spa и са удивени от условията. Активният начин на живот има доказан позитивен ефект върху здравето.

Няма по-подходящо време да се погрижим за себе си, а какъв по-добър старт от напълно безплатен месец в Pulse Fitness & Spa!
Какво получавате? Целодневен достъп до всички Pulse Fitness & Spa обекти в съответния град, възможност да посещавате десетки групови занимания седмично, да тренирате с първокласно фитнес оборудване и да релаксирате в спа зоните на клубовете.

Картите подарък важат за градовете София и Пловдив като от тях не могат да се възползват хора с активно клубно членство във веригата.
Крайният срок за кандидатстване е 15.10, но поради големият интерес Ви съветваме да се регистрирате възможно най-скоро. Регистрирайте се ТУК още сега!

Източник: Pulse Fitness & Spa
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР