Армен Назарян, Едмонд Назарян и Pulse FitnessSpa Ви канят да

...
Армен Назарян, Едмонд Назарян и Pulse FitnessSpa Ви канят да
Коментари Харесай

Армен Назарян и Едмонд Назарян подаряват 1000 едномесечни карти за Pulse Fitness & Spa!

Армен Назарян, Едмонд Назарян и Pulse FitnessSpa Ви канят да се възползвате от неповторима опция. Само до 15.10 може да получите изцяло безвъзмездна едномесечна карта за фитнес, спа и групови занимания в Pulse FitnessSpa.

От предлагането могат да се възползват първите 1000 души, които се записват на специфична страница, налична на.
 Кой спорт би бил най-подходящ за вас по отношение на зодиакалния ви знак Кой спорт би бил най-подходящ за вас по отношение на зодиакалния ви знак
Зодиите въздействат на огромна част от чертите на характера ни, включително и желанията ни към избран тип спорт. Ако желаете да разн...

Двамата първенци са твърдо решени да стимулират повече българи да стартират да спортуват като те самите са постоянни гости на клубовете Pulse FitnessSpa и са удивени от изискванията. Активният метод на живот има потвърден положителен резултат върху здравето.

Няма по-подходящо време да се погрижим за себе си, а какъв по-добър старт от изцяло безвъзмезден месец в Pulse FitnessSpa!

Какво получавате? Целодневен достъп до всички Pulse FitnessSpa обекти в съответния град, опция да посещавате десетки групови занимания седмично, да упражнявате с първокласно фитнес съоръжение и да релаксирате в спа зоните на клубовете.

Картите подарък важат за градовете София и Пловдив като от тях не могат да се възползват хора с интензивно клубно участие във веригата.
 Защо би трябвало да спортуваш? Защо би трябвало да спортуваш?
Подобряване на физическата успеваемост, по-добра циркулация, загуба на ненужно тегло, произвеждане на ендорфин - знаем тези няколко при...

Крайният период за кандидатстване е 15.10, само че заради огромният интерес Ви съветваме да се регистрирате допустимо най-скоро . !

Източник:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР